REKLAMI GEÇ

Denizlispor’da üç yönetici istifa etti

Denizlispor’da üç yönetici istifa etti

Süper Lig ekiplerinden Yukatel Denizlispor’da Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yavuz Cinkaya ile asbaşkanlar Uğur Bağbaşlıoğlu ve Serkan Başbuğ istifa ettiğini duyurdu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Şubat 2021 Pazar, 19:46

Yavuz Cinkaya, Uğur Bağbaşlıoğlu ve Serkan Başbuğ, yeşil-siyahlı ekibin Fraport TAV Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldığı Süper Lig 24. hafta karşılaşmasının ardından ortak yazılı açıklama yaptı.

Göreve geldiklerinden bu yana Denizlispor’un başarısı için mücadele ettiklerini kaydeden yöneticiler, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Özellikle son zamanlarda yaşanan gelişmelerden, yönetim tarzı ve fikir ayrılıklarımızdan dolayı takımımıza daha fazla faydalı olamayacağımızı anladığımız için, bu şanlı görevi bırakma kararı almış bulunmaktayız. Her zaman bizlere iş düştüğünde Denizlispor’umuza hizmet edeceğimizden kimsenin kesinlikle şüphesi olmasın. Bugüne kadar çalıştığımız değerli yönetim kurulu üyelerine, kulüp çalışanlarımıza ve her zaman yanımızda olan basın mensuplarına ve hiçbir zaman yeri dolmayacak olan cefakar taraftarlarımıza sonsuz teşekkür ederiz.” DENİZLİ (AA)

Yorumlar

Osman Atlı   -  Bağlantı 8 Şubat 2021, 11:47

Gemi batarken gemiyi önce kimlerin terk ettiği malumdur.

ERKAN DİLBE   -  Bağlantı 8 Şubat 2021, 11:22

BU GENÇLERİN HİÇ ŞUÇU YOK KEŞKE İSTİFA ETMESELERDİ AMA YAPACAK BİR ŞEY YOK BURAK ÖZSARAÇ VE KAAN ŞANLIKAN OLDUĞU SÜRECE BİR ŞEY OLMAZ BUNLAR BAŞKANIDA ZEHİRLİYORLAR VE ŞUNA İNANIYORUM ALİ BAŞKANDA GİDERSE KİMSE ONUN KADAR TAKIMA FAYDA VERMEZ

cihangir   -  Bağlantı 8 Şubat 2021, 09:36

Koskoca şehrin takımının geldiği hale bir bakın. Hiçmi futboldan anlayan birisi yok. Bu transferler yapılırken hiçmi gören olmadı. Liğe yeni çıkmış hatayspora bir bakın. Yazık

Yalçın Akdoğan   -  Bağlantı 7 Şubat 2021, 23:05

Kazım kardeşimin de dediği gibi kaç haftadır dipte bu takım yeni mi aklınıza geldi?

Kazım Dalarslan   -  Bağlantı 7 Şubat 2021, 22:00

Zaten fikirfikdiksiniz aklınıza yenimi geldi

basicman   -  Bağlantı 7 Şubat 2021, 20:23

düşme neredeyse kesin gibi..dolayısıyle istifa gelmesi doğal..ama takım yönetiminde önemli yeri olan kişilerin fikir ayrılığı demek,yönetimde tek kişinin sözü geçiyor demek..tek kişi olunca başarı hayal..olay sadece para mı?hatay örneği varken..

ABBAS KARA   -  Bağlantı 7 Şubat 2021, 20:07

çok güzel hizmet etiniz verdiğinzi üç kuruşu faiznle aldınzı kulübü batırdınız asıl etmesi gereken etmiyor bütün şehirin ileri geşenleri ve özellikle basın aleyhte bir satır bile yazamıyor.denizlisporun üzerinden menfaat sağlayaın topunun AL.B.VE

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı