REKLAMI GEÇ

Denizlispor’dan statta küfre aile tribünü önlemi

Denizlispor’dan statta küfre aile tribünü önlemi

Denizlispor bir ilke daha imza atmaya hazırlanıyor. Yeşil siyahlı kulüp statta küfrün önüne geçmek için aileler için kapalı tribünün bir bölümünü ailelere ayıracak. Ailelere maçlara gelmesi için bilet ve kombine fiyatlarında ciddi bir avantaj sağlanacak. Yönetim detaylarını görüştüğü projeyi yeni sezonda uygulamayı düşünüyor.

/ DENİZLİHABER / 13 Temmuz 2013 Cumartesi, 15:04

DENİZLİHABER
Türkiye’nin ilk tel örgüsüz stadyumuna sahip olan Denizlispor, fair-play konusunda bir ilke daha imza atmayı hedefliyor. Urkay ve yönetiminin projesi statta küfrün önüne geçmeyi amaçlıyor.

Küfre karşı aile tribünü çözümünü projelendiren yeşil siyahlı yönetim, yeni sezon öncesi projeye hız verdi. Projeye göre protokol tribünün olduğu bölümün yanındaki geniş bir bölüm, ailelere ayrılacak. Bu bölüme ailelerin dışında taraftar almayı düşünmediklerini dile getiren basın Sözcüsü Yasin Özpek, aileleri futbolu statta izlemek için pozitif ayrımcılık yapacaklarını söyledi.

Henüz detayları üzerinde konuşulan projeye göre bilet ve kombine uygulamalarında aile tribünü fiyatlarını cüzi bir rakamda tutacaklarını dile getiren Özpek, “Amacımız yeni sezonda Denizlispor olarak örnek bir uygulamanın altına imza atmak” diye konuştu.

Yorumlar

Mustafa Oğlakcıoğlu   -  Bağlantı 13 Temmuz 2013, 19:41

Denizli halkından birisisiniz ama bu insanların damarından giremiyorsunuz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı