REKLAMI GEÇ

Denizlisporlu Recep Niyaz’dan zehir zemberek açıklamalar: Felakete sürükleniyoruz

Denizlisporlu Recep Niyaz’dan zehir zemberek açıklamalar: Felakete sürükleniyoruz

Denizlispor’da bir süredir içten içe yaşanan maddi sorunlar Recep Niyaz’ın maç sonu yaptığı açıklama ile gün yüzüne çıktı. Saha içinde kendi sorumluluk alanlarındaki sorunlara çözüm aradıklarını ve mücadele ettiklerini belirten Recep Niyaz, saha dışı sorunlara dikkat çekti. Recep Niyaz, “Bu takım 10 sene sonra çıktığı Süper Lig’den düşerse önü alınamayacak felakete sürüklenir” dedi. Recep, takımdan ayrılıkların devam edeceğinin sinyallerini de verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Ocak 2021 Perşembe, 11:00

Denizlispor’un evinde 1-0 kaybettiği Kayserispor karşılaşması sonrası Recep Niyaz yayıncı kuruluşa zehir zemberek açıklamalar yaptı.

Rakiplerinin kendilerinden daha dirençli ve istekli başladığını belirten Recep Niyaz, “Allah mücadele edene bir şekilde istediğini veriyor. Saha içinde mücadelemizi en başından vermemiz gerekiyor, bu değiştirmemiz gereken en önemli sorunlarımızdan biri. Bunun dışında da bazı sorunlarımız var. Bunun göz ardı edilmemesi gerekiyor. Gözle görülen problem var, futbolcular bu kadar emek verirken, saha dışındaki sorunların da çözülmesi gerekiyor” dedi.
Futbola Denizlispor’da başladığını anlatan Recep Niyaz, “Ben burada futbola başladım, burada büyüdüm, 10 sene sonra burada süper lige çıktım. Samimi bir şekilde söylüyorum, saha dışında bazı problemlerin çözülmesi gerekiyor. Bu sorunlar çözülmezse her şey için çok geç olacak. 10 sene sonra bu takım süper lige çıktıysa insanlar bunun değerini bilsin. Konuşurken elim ayağım titriyor, gerçekten sinirliyim, gerçekten zoruma gidiyor. Ayıptır ya. Biz mücadele veriyoruz, evet saha içinde hata yapıyoruz, futbolcu kazandığı zaman haklı ama insanlar da futbolcuların haklı olduğunu görmeli” diye konuştu.

Takımda Aissati ile başlayan ayrılıklara da değinen Recep Niyaz, “Aramızdan ayrılan sevdiğimiz kardeşlerimiz var, abilerimiz var. Bu ayrılıklar devam edecek gibi duruyor. Ne olur büyüklerimiz bu takıma sahip çıksınlar, ellerini taşın altına soksunlar, bu takım Süper Lig’den düşerse, sonu alınamayacak felaketlere yol açabilir. Biz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Biz mağlup olduğumuzda sorumluluğumuzu üzerimize alıyoruz. Biz saha içinde sorunlara çözüm ararken, saha dışında da sorunlara çözüm aranmalı ve bulunmalı. Belki söylediklerim yanlış yerlere gidiyor, belki de doğru bilmiyorum. Tüm bu zorluklara rağmen mücadele eden arkadaşlarımızı tebrik ediyorum” dedi.

Yorumlar

Haso   -  Bağlantı 7 Ocak 2021, 21:25

Aç ayı oynamaz diyor, adam haklı. Anlayabilene. Alamıyorsa emeğinin karşılığını, öyle ruhmuş, mücadeleymiş, güldürmeyin insanı

yaşar   -  Bağlantı 7 Ocak 2021, 15:12

Mücadele ettğinizden takım sonuncu. Oynadığınız futbol belli, sizden daha kötü, sizden daha ruhsuz bir süper lig takımı varmı? bari konuşmayın…

yaşar   -  Bağlantı 7 Ocak 2021, 15:09

Takımın en iyi oyuncusu olan Aissati gittikten sonra…

Kazım Dalarslan   -  Bağlantı 7 Ocak 2021, 11:29

Biz yanlış maçmı seyrediyoruz mücadele ediyoruz elimizden geleni yapıyoruz diyorlar bırakın böyle boş lafları adam gibi çıkın mücadele edin pozisyon dahi yok RUHSUZLAR

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı