REKLAMI GEÇ

Denizlispor’un 190 bin lira yüzünden elinden kaçırdığı genç yetenek Beşiktaş yolunda

Denizlispor’un 190 bin lira yüzünden elinden kaçırdığı genç yetenek Beşiktaş yolunda

Denizlispor’dan alacağı olan 190 bin lirayı alamadığı ve TFF’ye gittiği için kovulan, 2 yıldır Altınordu’da top koşturan genç yetenek Hüseyin Atakan Üner Beşiktaş yolunda. Üner’e Fransa 1. Lig ekibi Lille de talip olmuş, Altınordu 3 milyon avro isteyince Fransız ekibi vazgeçmişti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Temmuz 2020 Cuma, 00:16

Denizlispor altyapısından yetişen 1999 doğumlu Hüseyin Atakan Üner Beşiktaş yolunda…

Denzilispor’da futbol oynarken iki sezon önce alacağını istediği için kadro dışı bırakılan, 375 bin TL bonservis bedeliyle Altınordu’ya satılan Üner büyük takımların radarına girdi.

İki sezondur Altınordu forması giyen Denizlili futbolcuya Fransa 1. Lig ekiplerinden Lille ile Gaziantep Futbol Kulübü talip olmuş, son şampiyon Başakşehir ve Galatasaray’ın da izlediği futbolcular arasına girmişti. Fransız ekibin ise, Üner’e 1,5 milyon Avro ve sonraki transferlerden Altınordu’ya yüzde 15 yetiştirme bedeli önerdiği, ancak Altınordu’nun 3 milyon Avro ve yüzde 30 yetiştirme bedeli istediği ileri sürülmüştü.

Yüksek bonservis bedeli nedeniyle Lille’nin soğuk baktığı öğrenilirken, Beşiktaşlı kurmaylar, Sergen Yalçın’ın raporu doğrultusunda harekete geçti. Altınordu ve Beşiktaş arasındaki görüşmelerin devam ettiği ancak iki tarafın da imzaya yakın olduğu öğrenildi.

2 sezon önce Denizlispor’dan alacağı olan 190 bin lirayı istediği için takımdan uzaklaştırılan Ünver hemen ardından Altınordu ile anlaşmıştı. Altınordu’da yıldızı iyice parlayan genç yetenek, yine iki sezon önce Denizlispor’a attığı gol sevincini abartınca, Altınordu ahlakına uymadığı için 3 maç kadro dışı bırakılmıştı.

Sağ kanat oyuncusu olan Hüseyin Atakan Üner, merkez orta saha, forvet arkası ve sol kanatta da görev yapabiliyor. Fotoğraf: AA

Yorumlar

ONUR   -  Bağlantı 24 Temmuz 2020, 10:17

önce ahlak olacak. isterse 100milyon euro yapsın. bize ahlaklı edepli oyuncular olsun yeter. haber değeri bize göre hiç yok.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı