REKLAMI GEÇ

Denizlispor’un dönüşü muhteşem oldu

Denizlispor’un dönüşü muhteşem oldu

En son neredeyse bir ay önce sahaya çıkan Denizlispor boşluğu iyi değerlendirdi. Ligdeki en güçlü rakiplerinden Kocaelispor’a konuk oldu, mükemmel bir futbol ortaya koyarak, sahadan 5-1 galip ayrıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Nisan 2022 Pazar, 15:29

Denizlispor 7 Mart’tan bu yana sahaya çıkmıyordu. Hem bay geçtiği hafta, hem de resmi ertelemeler ve aralar nedeniyle uzun bir aradan sonra Kocaelispor’a karşı sahaya çıkan Denizlispor, arayı iyi değerlendirdiğini gösterdi.

Horozlar, puan tablosunda 3 puan farkla Kocaelispor’un bir basamak gerisinde bulunuyordu. Kocaeli, yeni stadında binlerce seyircisi önünde maça hızlı başladı. Ancak Kocaeli’nin hızını 29’da Kevin Mayi kesti. 43’te Kocaeli skoru eşitlese de ikinci yarı bambaşka oldu.

İkinci yarının hemen başında kendi kalesi önündeki Kocaelispor organizasyonunu başarıyla savuşturan Denizlispor karşı atakla 50’de Mustafa Çeçenoğlu ile golü buldu ve maçın akışını değiştirdi. Kocaeli’nin beraberlik çabaları Denizlispor’a yaradı.

67’de yine Kevin Mayi ve 68’de Mustafa Çeçenoğlu peş peşe iki gol bulunca oyun Denizlispor lehine rahatladı. 897da Ömer Şişmanoğlu akıl dolu bir golle son sözü söyledi.

Denizlispor bu sonuçla ligde kalma umutlarını adeta perçinledi ve rakiplerine sonraki haftalar için gözdağı verdi.

Denizlispor, averajla 33 puanlı Kocaelispor’un üzerinde 15’nci sıraya yükseldi. Haftaya da kendi evinde 35 puanlı Tuzlaspor’u konuk edecek.

Kocaelispor: 1 – Altaş Denizlispor: 5
Stat: Kocaeli

Hakemler: Turgut Doman, Cemal Alpay, Burak Cansız

Kocaelispor: İsmet Yumakoğulları, Mehmet Taş (Dk. 39 Kubilay Yavuz), Musa Nizam, Mandjeck, Kolovos (Dk. 57 Samed Ali Kaya), Gueye, Pereira (Dk. 73 Diop), Mehmet Yılmaz (Dk. 73 Rasheed), Mazlum Demir, Kerem Can Akyüz, Benhur Keser

Altaş Denizlispor: Abdülkadir Sünger, Hakan Çinemre, Mustafa Çeçenoğlu (Dk. 77 Asım Hamzaçebi), İsmail Aissati (Dk. 77 Bünyamin Balat), Schwechlen, Gökhan Süzen, Emre Sağlık (Dk. 73 Lopes), Muhammed Gönülaçar, Mayi (Dk. 83 Erdal Akdarı), Ömer Şişmanoğlu, Djedje (Dk. 84 Muhammet Özkal)

Goller: Dk. 29 ve 67 Mayi, Dk. 50 ve 68 Mustafa Çeçenoğlu, Dk. 89 Ömer Hasan Şişmanoğlu (Altaş Denizlispor), Dk. 43 Pereira (Kocaelispor)

Sarı kartlar: Dk. 45+2 Emre Sağlık, Dk. 90+1 Erdal Akdarı (Altaş Denizlispor), Dk. 67 Mazlum Demir, Dk. 76 Kerem Can Akyüz (Kocaelispor)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı