REKLAMI GEÇ

Denizlispor’un şirketleşmesi için tüzük kongresi yapılacak

Denizlispor’un şirketleşmesi için tüzük kongresi yapılacak

Altaş Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, yönetimi ve kendisi için devam kararı aldı. Uz, kulübün şirketleşmesi için 15 içinde tüzük kongresi yapılacağını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Ekim 2022 Pazartesi, 12:31

Denizlispor Haluk Ulusoy tesislerinde basın toplantısı düzenleyen Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, yola devam kararı aldı.

Kulüp için bugünden itibaren seferberlik ilan ettiklerini dile getiren Uz, kulübün şirketleşmesi için 15 gün içinde tüzük değişikliği kararı aldıklarını açıkladı.

Denizlispor’un kurtulmasını istediklerini anlatan Uz, “Çok düşündüm. Büyüklerimle, yönetim kurulu arkadaşlarımla görüştüm. Bu hafta içinde şirketleşme için tüzük değişikliği ile kongre kararımızı aldık. 2022 sonuna kadar şirketleşmeyi yaparak, transferi açmaya çalışacağız. Bunu yapamazsak görevimizi bırakırız. Emeğimiz, çabamızın karşılığı bu kulübü yalnız bırakmamak olduğuna karar verdik. Seferberlik ilan ederek bu işi çözmeye karar verdik. Maddi ve manevi elimizden ne geliyorsa vereceğiz” dedi.

Yorumlar

HOROZ20   -  Bağlantı 31 Ekim 2022, 15:52

yıllardır yammadınız şirketleşmeyi hele şükür aklınıza geldi şirket olunca müşteri hazırmı şirketi alacak bu borçlar yoksa zor kapanır başkan dernek tüzüğü ile gitmiyor artık A.Ş. yapında kurtulsun külüp yöneticiler sorumlu olsun her şeyden

yusuf kenan kandemir   -  Bağlantı 31 Ekim 2022, 14:10

tren kalktı sn.başkan bu saatten sonra ne yapsan kurtulmaz küme düştü denizlispor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı