REKLAMI GEÇ

Farklı Samsun yenilgisi sonrası Bakkal’dan özeleştiri ve umut veren açıklama

Farklı Samsun yenilgisi sonrası Bakkal’dan özeleştiri ve umut veren açıklama

Samsun’da 5-0 gibi farklı bir sonuçla yenilen Denizlispor’da Teknik Direktör Mesut Bakkal da ilk yenilgisini aldı. Bakkal, savunma hataları ve orta sahada top tutamamaları nedeniyle yenildiklerini söyleyip, “Buradan ayağa kalkacağız” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Şubat 2022 Pazar, 16:40

Altaş Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal maç sonu değerlendirmesinde; beklenmedik bir skor ile karşı karşıya kaldıklarına dikkati çekerek, şunları kaydetti.

“Yediğimiz ilk 2 gol sahada kafamızı yeni yeni kaldırmaya çalışan takım için kötü oldu. Savunmada çok hata yaptık. Orta sahada top tutamadık. Ummadığımız bir maç oldu. Bu maçları çok oynadık. Göreve geldiğimden beri ilk mağlubiyetimizi aldık. Böyle bir mağlubiyet beklemiyorduk. Buradan ayağa kalkacağımıza ve daha iyi olacağımıza inanıyorum. Sonraki maçlarda galibiyetler alacağımızı düşünüyorum.”

Spor Toto 1. Lig’in 26. haftasında Altaş Denizlispor’u 5-0 mağlup eden Yılport Samsunspor’un teknik direktörü Fuat Çapa, galip geldikleri için mutlu olduğunu söyledi. Çapa, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, 3 hafta peş peşe alınan beraberlikten sonra galibiyetle tanıştıklarını aktardı.

Yorumlar

Eren 20   -  Bağlantı 20 Şubat 2022, 22:54

Kusura bakmayın bu takım küme düşer. Oyuncular duyarsız bir şekilde oynuyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı