REKLAMI GEÇ

Futbolcular inançlı

Denizlispor, hafta sonu deplasmanda lig ikincisi Sivas karşısına çıkıyor. Maça az kala futbolcularımız iddialı. Lig ikincisi ile beşincisinin oynayacağını açıklayan yeşil siyahlıların tek düşüncesi galibiyet.

/ DENİZLİHABER / 6 Aralık 2007 Perşembe, 01:00

Pazar günü deplasmanda Sivasspor’la deplasmanda karşılaşacak yeşil siyahlılar bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Bugün yağmur altında çalışan Horozlar, ısınma hareketlerinin ardından taktik ağırlıklı bir idman gerçekleştirdi. Sivasspor karşısında cezalı olan Zafer Demir forma giyemeyecek. Sivasspor maçına iyi hazırlandıklarını belirten futbolcular galibiyet alacaklarını ifade etti.

Zevkli bir maç olacak

Hasan Yiğit, “Fenerbahçe maçında yaptığımız hatalardan ders çıkarıyoruz. Sivasspor bu sezon çıkış içerisinde. Geçen hafta kazansalardı lider olacaklardı. Ancak bizde çok kaliteli bir takım olduğumuzu biliyoruz. Zevkli bir maç olacak” dedi.

Arkadaşlarım yokluğumu aratmaz

Zafer Demir cezalı olduğu için oynamayacak olmasının kendisini üzdüğünü ifade ederek, “Arkadaşlarımı Sivas’ta yürekten destekleyeceğim. Geniş bir kadromuz var. Bu kadro içinde kim oynarsa oynasın görevini yapacaktır. Önemli olan Denizlispor’un iyi sonuçlar alması” diye konuştu.

Yerimizi sağlamlaştıracağız

Murat Karakoç, “İyi takımız. Fenerbahçe maçında sahamızda yenilmenin üzüntüsünü yaşadık. Ancak önümüzde ligde ikinci sırada olan bir takım var. Bu maçı kazanırsak yerimizi sağlamlaştıracağız” diye konuştu.

İstanbul’da yenilmemişti

Kaptan Yusuf Şimşek ise Sivasspor’u yenerek Fenerbahçe maçının kötü sonucunu taraftarlara unutturacaklarını söyledi. Yusuf Sivasspor’un bu sezon kendi sahasında yenilmediğinin hatırlatılması üzerine, “İstanbul Büyükşehir Belediyespor’da yenilmiyordu. Biz iyi bir takımız. Ligin ikincisiyle beşincisi karşı karşıya gelecek. Kazanıp taraftarlarımıza armağan edeceğiz. Arkadaşlarımla hep bu yönde konuşuyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı