REKLAMI GEÇ

GENÇ HOROZ PERFORMANS TESTİNDEN GEÇTİ

GENÇ HOROZ PERFORMANS TESTİNDEN GEÇTİ

Geçtiğimiz sezon ligi ikinci sırada tamamlayarak gittiği Türkiye Şampiyonası’ndan üçüncülükle dönen Denizlispor A2 Takımı yeni sezon hazırlıklarına her geçen gün tempo artırarak devam ediyor.

/ DENİZLİHABER / 20 Temmuz 2010 Salı, 18:30

Ege Grubu’nda mücadele eden yeşil siyahlılar, Teknik Direktör Yaşar Güngör ve Antrenör Yaşar Işık yönetiminde yeni sezon hazırlıklarını günde çift idmanla sürdürüyor. Zafer Katrancı Tesisleri’nde ısınma hareketlerinin ardından 3 saat süren performans testine de tabi tutulan genç horozların hırslı ve neşeli oldukları gözlenirken futbolcular performansları ile göz doldurdu. Gruplar halinde tüm futbolcular performans testinden geçerken enfeksiyon teşhisiyle dinlendirilen kaleci Yunus, A Takım antrenmanlarına katılan Ozan ve Milli Takımda olan Asil testlere dahil olamadı. Yeni sezon antrenman programına ışık tutması amacıyla Performans Antrenörü Utku Alemderoğlu, Antrenör Hayrettin Öz, Doktor Gökhan Korkmaz ve sağlık ekibi gözetiminde yapılan performans testi sonucunda futbolcuların performans değerleri tek tek saptandı.

Güngör, “HEDEF BÜYÜTTÜK”
Gençlik Geliştirme Merkezi Koordinatörü Teknik Direktör Yaşar Güngör yeni sezonda altyapı olarak hedef büyüttüklerini kaydetti. Güngör, “Denizlispor Futbol Akademileri geçtiğimiz sezon elde ettiği başarıların devamını sağlamak ve Profesyonel Takımımıza daha kaliteli oyuncular yetiştirmek amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Oyuncularımıza doğru antrenman programları uygulamak ve onların performanslarını bu yolla daha da arttırabilmek için bilimsel çalışmaların ışığında yolumuza devam ediyoruz.” dedi. Futbolcularına test sonuçlarına göre özel antrenman uygulanacağını belirten Antrenör Yaşar Işık ise, futbolcularının istekli ve arzulu çalışmalarından memnun olduğunu ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı