REKLAMI GEÇ

Güvenç Kurtar imzaladı

Denizlispor’un başarılı teknik direktörü Güvenç Kurtar, Denizlispor Kulübü ile bir yıllık sözleşme imzaladı. Kurtar, kadroyu bozmadan ve yeni takviyeler yaparak yollarına devam edeceklerini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 13 Haziran 2007 Çarşamba, 00:00

Denizlispor’un başarılı teknik direktörü Güvenç Kurtar, Denizlispor’la yeni sezon içinsözleşme imzaladı. Denizlispor’u düşme hattından kurtaran Kurtar, yeni sezonda aynı kadro ve yeni takviyeler ile yollarına devam edeceklerini söyledi. Denizlispor binası’ndaki imza törenine, Denizlispor Kulüp Başkanı Ali İpek’in yanı sıra yöneticilerden Feyyaz Ceşen de katıldı.

Güvenç Kurtar ile bir yıl daha çalışmaya karar verdiklerini söyleyen Kulüp Başkanı Ali İpek, “Güvenç Hocamız ile bir yıl daha sözleşme imzaladık ve yolumuza devam kararı aldık.Önümüzdeki sezonun Türk futbolu için iyi bir sezon olmasını diliyorum. Yeni sezona 3-4 futbolcu takviyesi ile merhaba diyeceğiz.”dedi.

Basın mensuplarının Denizlispor’un borçları hakkındaki sorularını da yanıtlayan Başkan İpek, Denizlispor’un borcunun 19 trilyon olduğunu söyledi ve Denizlispor’un 1996 yılından bu yana şeffaf bir yönetim prensibi sürdürdüğünü açıkladı. İpek, “ Denizlispor’un parasal hareketleri herkesin gözlerinin önünde gerçekleşiyor. İsteyen Denizlispor’un hesaplarını inceleyebilir” dedi.

Denizlispor’la olan sözleşmesini bir yıl daha uzatan Güvenç Kurtar ise bu camiada bir sezon daha görev yapmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi. Kurtar, “Gelecek sezon kadromuzu bozmadan yolumuza devam edeceğiz. Biraz takviye olacak ve bunun içinde görüşmelerimize başladık. Yeni sezonda hedeflerimiz çok yüksek. Gençlere şans vereceğiz ve Denizlispor’u ligde iyi yerlere getireceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı