REKLAMI GEÇ

Hakan Kutlu’dan istifa sonrası açıklama: Sorun kadro derinliğiydi

Hakan Kutlu’dan istifa sonrası açıklama: Sorun kadro derinliğiydi

Erzurumspor yenilgisinin ardından başkan ile yaptığı telefon görüşmesinde istifasını sözlü olarak veren ve takımdan ayrılan Teknik Direktör Hakan Kutlu süreci değerlendirdi. Kutlu, “Elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalıştık. Ancak, sakatlıklar ve cezalılar sürecinde kadro derinliğinin yetersizliği, önde olduğumuz maçları bile tutamamamıza yol açtı” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Nisan 2021 Pazar, 16:53

Denizlispor’un bu sezon görevden ayrılan 4. teknik adamı olan Hakan Kutlu, istifasının ardından açıklamalar yaptı.
Denizlispor’daki görevini yönetim kurulu ile yaptığı görüşme sonrasında karşılıklı olarak anlaşarak sonlandırma kararı aldığını belirten Kutlu, “Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar elimizden gelenin fazlasını yapmaya özen gösterdik” dedi.

Özellikle son iki haftada sakatlıklar ve cezalı oyunculardan ötürü kadro derinliğimizin yetersizliğinin önde oldukları maçları kaybetmelerine yol açtığını belirten Kutlu, “Takımın başında olduğumuz süre içerisinde hiçbir bahane üretmeden bize teslim edilen mevcut kadroyla en iyisini yapmaya çalıştık. Görev yaptığımız süre içerisinde bizlere fazlasıyla destek veren valimize, başkanımız, yönetim kurulu üyelerimize, futbolcu kardeşlerime, özellikle kulüp personeline ve Denizlispor camiasına teşekkür ederiz” dedi.

Yorumlar

hayri gülle   -  Bağlantı 19 Nisan 2021, 14:37

bu şehre sahip çıkması gereken tek ve yegane kişi AMİGO YAMUK ALİDİR. Yarından itibaren kulüp anahtarları teslim edilmeli horoz ancak bu şekilde bu girdaptan çıkar

akif cinar   -  Bağlantı 19 Nisan 2021, 14:12

Ne Tansu’su abe ya, kızılcabölükte oldu diye, fenerbahçeye gitsin olmadı. Tövbe gari tövbe

bekir ar   -  Bağlantı 19 Nisan 2021, 09:34

bu camiayı kurtaracak tek ama tek isim doktor kemaldir,semavidir,kaleci metindir

TALİP HOCA   -  Bağlantı 19 Nisan 2021, 00:22

bi altınordu olamadınız..müstehaktır bu takımı yönetenlere…beter olun

Recep Arslan   -  Bağlantı 18 Nisan 2021, 22:13

Hakan hoca geldiği günden bu yana özverili çalışmıştır. Kendisine teşekkür etmek biz taraftarların bir borcudur. Takım önde götürdüğü maçlarda son dakikalarda yediği gollerle yeniliyorsa futbolcularında kendilerini sorgulamaları gerekmez mi?

ali sözen   -  Bağlantı 18 Nisan 2021, 17:15

Bizi Tansu Yaan kurtarır.Mekik düşer gözüyle bakılıyordu,tek başına sorumluluk aldı,Mekik’i ligde tuttu.Denizli’yi bilen ve seven insan.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı