REKLAMI GEÇ

HIRÇIN HOROZ 28 KART GÖRDÜ

HIRÇIN HOROZ 28 KART GÖRDÜ

Lider Denizlispor bugüne kadar oynadığı 12 maçta, toplam 28 sarı kart gördü. Yeşil siyahlı takımda en fazla kart gören oyuncu ise Levent Kartop oldu.

/ DENİZLİHABER / 26 Kasım 2010 Cuma, 16:58

Bank Asya 1. Ligi’nde zirve mücadelesi veren Denizlispor, bugüne kadar oynadığı 12 maçta toplam 28 sarı kart gördü. Yeşil siyahlı takım, hırçın tavrıyla dikkat çekerken, en fazla kartı kaptan Levent Kartop gördü. Kart cezası nedeniyle Adanaspor deplasmanında forma giyemeyen kaptan, Samsunspor ve Diyarbakırspr maçlarında da birer sarı kart gördü.

BRAGA CEZALI DURUMA DÜŞTÜ
Yeşil siyahlı takımda en fazla kart gören 2. futbolcu olan Braga ise Diyarbakırspor maçında aldığı kart nedeniyle, Karşıyaka maçında cezalı duruma düştü. Daha önce Mersin İdman Yurdu, Kartalspor ve Adanaspor maçlarında kart gören yeşil siyahlı futbolcu Muğla’daki Karşıyaka maçında takımdaki yerini alamayacak.

KART SINIRINDA FUTBOLCU YOK
Yeşil siyahlılarda kart sınırında futbolcu bulunmuyor. Fakat savunmanın iki önemli ismi Yasin Çakmak ve Koffi, 12 haftada iki sarı gördü. İzzet, Ahmet Cebe, Serdar Eyilik ve Souleymane Youla da iki sarı kartı bulunan futbolcular arasında.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı