REKLAMI GEÇ

“HOCA ŞANSSIZLIĞI YAŞADIK”

“HOCA ŞANSSIZLIĞI YAŞADIK”

Denizlispor Kulüp Başkanı Ali İpek, ”Sezon başında fikstür ve hoca şanssızlığı yaşadık” dedi.

/ DENİZLİHABER / 15 Eylül 2009 Salı, 17:20

İpek, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, Denizlispor’a Milli Takım seviyesinde oyuncular transfer ettiklerini, ilk maçlardan sonra bazı değişiklikler yapmaya karar verdiklerini söyledi.

İyi bir kadro kurduklarını kaydeden İpek, ”Hoca ve fikstür şansızlığı yaşadık. Fikstür şanssızlığının etkileri de büyüktü” diye konuştu.

İpek, henüz ligin başında olmalarına rağmen Diyarbakıspor maçında seyircilerin protestosunu anlamadığını belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

”Belediye hariç, hiç bir destek alamayan bir şehir takımıyız. Ayakta durabilmenin en büyük payelerden birisi de taraftarlardır. Onlardan sağduyulu ve teşvik edici destek bekliyoruz. Herkesi maça davet ediyoruz. Elimizdeki kadro, büyüklerin dışındaki ilk beş takım kadar iyi. Bütünleşmeyi, takım ve şehir olarak halledersek başarılı oluruz.”

2005-2006 sezonunda karşılaştıkları Sivasspor ile yaptıkları maçta 3 bin kişinin stat dışında kaldığını hatırlatan İpek, yarınki müsabakada da aynı desteği ve ilgiyi beklediklerini söyledi.

İpek, ”Ankaraspor’un ligden düşürülmesi tartışmaları” ile ilgili bir soruya, şu cevabı verdi:

‘Geçen sezon, Gençlerbirliği, Hacettepe’den puan alamasaydı ligden düşecekti. İngiltere’de bir takımı olan bir kişinin Macaristan’da ufak bir hissesi var diye Macaristan takımını UEFA Kupası’ndan dışladılar. Federasyon daha önceki yıllardaki gecikmiş olan işleyişi bu kez yürürlüğe koydu. Böyle de olması gerekiyordu. Artık kafalarda soru işareti olmayacak. Lig böyle devam etseydi zor şekillenirdi. Geçen sene Hacettepe maçı oynandıktan sonra biz zor durumda kalsaydık FIFA’ya kadar giderdik ve o işi de kazanırdık.”

İpek, Atatürk Stadı’ndaki uzun süredir bozuk olan skorbordun 1 ay içerisinde yenileneceğini sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı