REKLAMI GEÇ

HOROZ AFFETTİRECEK

HOROZ AFFETTİRECEK

Denizlispor, Karşıyaka’yı yenerek, geçen hafta Diyarbakırspor maçında kaybettiği 3 puanı telafi etmenin hesaplarını yapıyor.

/ DENİZLİHABER / 27 Kasım 2010 Cumartesi, 16:19

Bank Asya 1. Lig’in 14. haftasında, yarın rakibinin cezalı olması nedeniyle, Muğla’da Karşıyaka ile karşılaşacak olan Denizlispor, hazırlıklarını sürdürüyor.

Levent-Braga-Fatih-Güray yok
Denizlispor’da kadro dışı bırakılan kaptan Levent Kartop ve sarı kart cezalısı durumuna düşen Braga, Karşıyaka karşısında forma giyemeyecek. Tedavileri devam eden Fatih Yiğen ve Güray da, Horoz’un diğer eksikleri. Tedavi süreci tamamlanan, fakat maç eksiği bulunan Burak Akyıldız ise takımla çalışmalara başladı. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun görev vermesi durumunda, bu futbolcu da takımdaki yerini alabilir. Diyarbakır maçı öncesi idmanda sakatlanan İsmail Baydil’in de durumu düzeldi. Hamzaoğlu’nun görev vermesi durumunda İsmail Baydil de görev alabilir.

Deplasmanda daha iyi
Denizlispor, bu sezon deplasmanda mağlubiyet yüzü görmedi. Deplasmanda oynadığı 6 maçta, 4 galibiyet ve 2 beraberlik alan yeşil siyahlı ekip, attığı 12 gole karşılık, kalesinde 6 gol gördü. Deplasmanda sadece Adanaspor’a gol atamayan Denizlispor, son iki deplasman maçından beraberlikle döndü. Ligde 25 puan ve averajla liderliğini sürdüren Denizlispor’da, Karşıyaka ile Muğla’da oynanacak maç büyük önem taşıyor.

Oyuncularıma güveniyorum
Diyarbakır yenilgisini tamamen unuttuklarını söyleyen Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Karşıyaka maçına kilitlendiklerini söyledi. Hamzaoğlu, Diyarbakır maçında eksikleri gördüklerini, gerekli tedbirleri aldıklarını hatırlatarak, “Muğla’ya kazanmak için gidiyoruz. Bu ligde her takım her takımı yenebilecek güçte. Karşıyaka’yı yenerek taraftarlarımıza galibiyet hediye etmek düşüncesindeyiz. Oyuncularıma güveniyorum” diye konuştu.

“Merak etmeyin şampiyon olacağız”
Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, her iki takımın da ligde hedefleri olan takımlar olduğunu belirterek, “Her iki takım için de zor maç olacak. Ancak biz önce centilmence geçmesini diliyoruz. Geçen hafta Diyarbakırspor maçında beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Bu mağlubiyet bizi üzdü. Ancak bu maçta puan kaybını telafi etme imkanımız var. Bu sezon deplasmandan iyi neticelerle döndük. Karşıyaka maçında da bu başarımızı sürdürmek istiyoruz. Taraftarlarımızı da bu maçta Muğla’ya bekliyoruz” dedi. Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy ise “Denizlispor, taraftarlarına galibiyet hediye edecektir. Muğla’da oynanacak karşılaşmada, Denizlispor taraftarlarına stat kapasitesinin yüzde 5’i olan 300 koltuk ayrılmıştır. Kale arkası tribünleri bulunmayan Muğla Atatürk Stadı’nda bilet fiyatları Karşıyaka Kulübü tarafından 5 ve 10 lira olarak belirlenmiştir. Temennimiz Ege’nin iki köklü kulübünün bu önemli derbisinde dostluğun ön plana çıkmasıdır. Elbette ki şampiyonluk yolundaki Denizlisporumuz için Karşıyaka maçı da önemli bir karşılaşmadır. Fakat takımımız; tüm maçlarda olduğu gibi bu karşılaşmada da sahaya kazanmak için çıkacaktır. Futbolcularımız, teknik heyet ve yönetim kurulumuzun tek düşüncesi bu maçı kazanmaktır. Tüm camia yüksek bir moralle Karşıyaka maçına odaklanmıştır. Rakibimizi yenip taraftarımıza hediye etmek istiyoruz. Bu önemli karşılaşmada taraftarlarımıza da büyük görev düşüyor. Takımlarını 90 dakika boyunca yalnız bırakmamalarını istiyoruz. Denizlispor ligde ve kupada yoluna devam ediyor. Kimsenin kuşkusu olmasın ki Denizlispor camiası sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyecektir” dedi. Muğla Atatürk Stadı’nda, Pazar günü oynanacak maç için, Karşıyaka’nın 6 bin 92 seyirci kapasiteli statta, Denizlispor’a yüzde 5 oranını kapsayan 305 bilet ayırdığı öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı