REKLAMI GEÇ

Horoz Aynes’i çok sevdi

Horoz Aynes’i çok sevdi

Denizlispor Yönetim Kurulu Üyeleri, futbolcular ve teknik heyetten oluşan kafile, Denizlispor sponsorlarından Aynes’in Acıpayam’daki tesislerini ziyaret etti. Üretim sahasını da gezen futbolcular ve yönetim, oldukça keyifli dakikalar yaşadı.

/ DENİZLİHABER / 14 Mart 2008 Cuma, 01:00

Denizlispor Başkan Yardımcıları Ali Alaybeyoğlu, Halil Pekdemir, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Kıbrıslıoğlu, Turgay Mersin, Zafer Gökşin, Feyyaz Ceşen, Ertan Kesgin, İsmail Yılmaz, Haluk Lenger, Özay Tanrıverdi, Genel Menajer Özhan Çetin, Teknik Direktör Güvenç Kurtar, Antrenör Erhan Altın ile Kaptan Yusuf, Zafer, Burak ve Papa’dan oluşan kafile, geçtiğimiz aylarda yeşil siyahlı ekiple sponsorluk anlaşması yapan Aynes’in Acıpayam’da bulunan üretim tesislerini ziyaret etti. Kafile, ilk olarak Aynes A.Ş.’nin ortaklarından Nevzat Serin’le bir araya geldi.

Ürünlerimiz iyi geldi

Denizlispor’a sponsor olarak markalaşma yolunda büyük bir adım attıklarını belirten Nevzat Serin, Maddi ve manevi olarak Denizlispor’a destek vermenin, Denizli’de hizmet veren tüm firmaların görevi olduğunu dile getirdi. Denizlispor’un geçtiğimiz iki sezon da kıl payı ligde kaldığını ve çok zor günler geçirdiğini ifade eden Serin, “Geçirdikleri zor günlerin ardından Denizlispor’a destek verme amacıyla bir sponsorluk anlaşmasında bulunduk. Sanırım bizim süt ve yoğurtlarımız futbolculara iyi geldi ki; bu sezon oldukça iyi bir performans sergiliyorlar” diye konuştu.

Tesisleri gezdiler

Günün anısına Başkan Yardımcısı Ali Alaybeyoğlu, Aynes’in kurucuları Nevzat Serin ve Mehmet Ali Özkan’a plaket ve forma hediye etti. Ardından tüm ekip, firma porseleni ile birlikte öğle yemeği yiyerek fotoğraf çektirdi. Süt Entegre ve Üretim alanlarını gezen kafile, her gün Aynes tarafından sofralarına gelen süt ve süt ürünlerinin hangi şartlarda üretildiğini tanıklık etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı