REKLAMI GEÇ

Horoz dayanıklılık çalıştı

Horoz dayanıklılık çalıştı

Yeni sezon hazırlıklarına Bolu’da devam eden Denizlispor günde çift idmanla hız kesmiyor. Son olarak dayanıklılık çalışan Yeşil siyahlılar performanslarıyla göz doldurdu.

/ DENİZLİHABER / 29 Temmuz 2010 Perşembe, 19:01

Yeşil siyahlılar Bolu kampının ikinci gününde kondisyoner Tansu Yaan ile birlikte dayanıklılık çalıştı. Dünya Üniversiteler Şampiyonası’ndan dönen Serdar Eylik’in de katıldığı antrenmanda futbolcular dayanıklılık çalışmasından eksiksiz geçerken kasığındaki ağrı nedeniyle dinlendirilen Erhan’a Genel Menajer Adnan Erkan telkinlerde bulundu. Antrenmana katılamadığı için üzgün olduğu gözlenen genç futbolcuya moral veren Erkan, genç oyuncuya profesyonel olduğunu hatırlatarak durumun geçici olduğunu söyledi.

Ortaöğretiminde atletizm yapan Ahmet Burak Solakel ise dayanıklılık çalışmasında doğru koşu stili ile antrenman izleyicilerinin beğenisini aldı.
Takım dayanıklılık antrenmanının ardından 2 grup halinde yaptığı 5’e 2 pas çalışmasında neşeli görüntüler sergiledi. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ve Genel Menajer Adnan Erkan idman sonrası Kardemir Karabükspor – Kartalspor hazırlık maçını izleyerek rakiplerinin sahadaki performansını değerlendirdi. Yorucu idman sonrası diyetisyen Çağlar Şaşmaz, fazla efor sarf eden futbolculara muz, kek ve meyve suyundan oluşan bir menü hazırlattı.

Şaşmaz, akşam yemeğinden sonra takıma “Sporcu Beslenmesi” konusunda bilgiler verdi. Bolu Koru Otel’in toplantı salonunda slayt gösterisi eşliğinde gerçekleşen sunuma tüm futbolcular ve teknik heyet katıldı. Mutlak tüketilmesi gereken karbonhidratların önemine değinen Şaşmaz, üst düzey performansa ulaşmanın karbonhidrat alımıyla mümkün olacağını söyledi. Sporcu için sıvı alımının da önemli olduğunun altını çizerek sakatlıkların sebeplerinden birinin de yetersiz su tüketimi olduğunu vurguladı. Maç öncesi ve sonrasında futbolcuların yemeleri ve yememeleri gereken besinler konusunda uyarıldığı toplantıda futbolcuların sorularını yanıtlayan diyetisyen Şaşmaz, güzel sunumuyla alkış aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı