REKLAMI GEÇ

HOROZ İNTİHAR ETTİ 2 – 3

HOROZ İNTİHAR ETTİ 2 – 3

Denizlispor, evinde 1-0 öne geçtiği maçta inanılmaz hatalar yaparak, uzatmada yediği golle maçı Bursaspor’a kendi elleriyle verdi.

/ DENİZLİHABER / 17 Ekim 2009 Cumartesi, 18:27

Denizlispor aslında ilk yarı boyunca rakibine oranla daha iyi bir futbol ortaya koyarken; Angelov’un golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra da rakip kalede daha etkili olarak gözüken Denizlispor ummadığı bir anda kalesinde gol gördü. Kaleci Özden’in büyük hatasını iyi değerlendiren Turgay Bahadır maça eşitliği getirdi ve ilk yarı 1-1 sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında oyun daha hareketli bir hal alırken; Bursaspor Arjantinli futbolcusu Batalla ile skoru 2-1’e taşıdı. Battala’nın golüne ise Roberts çok şık bir golle karşılık verdi. Maçın tam bu skorla bitmesi beklenirken; 90+2’de sahneye çıkan Zapotchony attığı golle takımına galibiyeti getirdi.

İlk golde Kaleci Özden rakibini çalımlama sevdası yüzünden takımının gol yemesine neden olurken, ikinci golde Burak, son golde ise Denizlispor defansı ailecek hata yaptı. Ayrıca yine Burak’ın rakibini kaçırması nedeniyle kaleci ile karşı karşıya olan Turgay Bahadır’ı düşürmek zorunda kalan Denizlispor’dan Koffi ise kırmız kart gördü.

MAÇ YAZISI-Selami AYDIN

Hayırlı yenilgi

Denizlispor’un Bursaspor karşısında oynadığı şeyin ne olduğunu anlayamadık… Darmadağın bir takım vardı ortada… Gol atıp 1-0 öne geçtikten sonra teslim bayrağını resmen çekti. Bu Bursaspor’a da şaştım doğrusu. Çok kötü durumdaydı. Kazanmaya güçleri yoktu adeta. Siz böyle bir Bursaspor’u bir daha bulamazsınız. Kesinlikle kazanılması gereken bir maçtı. Ne var ki Kaleci Özden benimle aynı fikirde değildi. Sezon başından beri yaptığı bir işi yaptı, kale sahasında adam çalımlamaya kalktı.

Sevgili Özden kardeşim. Sende kafa karışık galiba… Daha iki dakika önce aynı işi yapmaya kalktın, ipten döndün. Adamlar topu dışarı attı. Uslanmadın ya bravo. Bu ne rezillik, bu ne ciddiyetsizliktir. Bu saçmalıkları izlemek için toplanmadı insanlar oraya… Adam geçeyim derken golü yedi arkadaş. Bir de kendini yere atıyor, kalkmıyor… Güya kendisine faul yapıldı…

Peki Özden’e geri pasını veren savunma özürlü arkadaş kimdi: Burak… Denizlispor bu arkadaş sayesinde tarihi bir yenilgi alabilirdi… Bursaspor, sadece tanıdığımız bildiğimiz Bursaspor olarak karşımıza çıkmış olsaydı.

Defansı darmadağın eden Burak kardeşimiz en sonunda kalemizde bir gol görmemize de neden oldu. O yetmiyormuş gibi kısa süre sonra verdiği saçma-sapan geri pasıyla rakibe gol pozisyonu yarattı. O arbedede Kofi kırmızı kart gördü, on kişi kaldık…

Roberts berbattı. Kim bulur gelir bunları kardeşim. Çok mu aradın Özhan!.. Bunlardan binlerce var Türkiye’de… Braga lüzumsuzdu… Kurtarıcı diye Fahri Tatan’ı aldılar rezilliğe bak. Çağlar sağa sola emir vereceğine işini yapacaksın önce…
Sıra geldi hocaya… 10 üzerinden 0… Nefis bir maç yönetti. Nefis okudu dışarıdan maçı… Harika oyuncu değişiklikleri yaptı… On üzerinden sıfırı hak etti.

Bursaspor üç gol attı; ama dünya futbol tarihinde böyle üç gol yoktur söyleyeyim… Tek kelimeyle rezildi goller…

Bu hayırlı bir yenilgidir. Çünkü 90 dakikalık saçmalığımızın sonunda eğer ki bir ya da üç puan almış olsaydık, bu dakikaları on kişi kalmış bir takımın zafer kutlayışı olarak geçiriyor olacaktık. Ama şimdi hataları görme zamanıdır… Eğer ki Ali İpek yönetimi derhal bir tedbir almaz, hocayı uyarmaz, diğer sorumlu Özhan Çetin kardeşimizi uyarmaz ise korkunç bir sona da hazırlıklı olmalıdır…

Ben Denizlispor’un bu yenilgi sayesinde ligde kalacağını düşünüyorum…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı