REKLAMI GEÇ

Horoz Konya’ya bilendi

Horoz Konya’ya bilendi

Denizlispor, Cumartesi günü oynayacağı Konyaspor kaçının hazırlıklarını tamamladı. Yarın karayolu ile Konya’ya gidecek yeşil siyahlı ekipte, sakatlığı süren Engin, Emin, İlkay, Kayhan ve Selahattin teknik heyeti üzerken, Güray’ın sakatlığının geçmesi ve Murat Karakoç’un cezasının bitmesi sevindirdi.

/ DENİZLİHABER / 11 Eylül 2008 Perşembe, 00:00

Milli takımda bulunan kaleci Vega ile Çağlar ise kente döndü. Teknik patron Ali Yalçın, sakatlıkların hızla iyileştiğini ifade ederek, ‘Milli takım maçı için verilen ara bize yaradı. Fiziki kalitemizi de yükseltiyoruz. Yeni transferler Yusuf, İzzet ve Ivan’ın da idman eksiği vardı tamamladık’ dedi.

Konyaspor’un güçlü bir ekip olduğunu ve iyi transferler yaptığını söyleyerek, ‘İyi maç olacak, seyir zevki yüksek olur. Bizim için iç saha ve deplasman fark etmiyor. Hakemin adaletli maç yönetmesi halinde kazanacağımızı ümit ediyorum ancak rakip güçlü. Kazanmak için her şeyi yapacağız. Gaziantep, Konya ve Bursa transfer için büyük paralar harcadı. Kartepe kampında hazırlık maçı oynadık pek de fark görmedik. İnşallah kaliteli hakem gelir. Antalyaspor ile başlayan çıkışı sürdürmek istiyoruz’ diye konuştu.

Denizlispor hocası, hedeflerini, her hafta aldıkları puan ile oynadıkları futbolun belirlediğini kaydederek, ‘Hedef belirlersek genç bir kadro olduğumuz için altında ezilebiliriz. Hedef, aldığımız puan ve oynadığımız futbol ile belli olacak. Genç kadro olduğumuz için bunun korkusunu ve endişesini yaşatmak istemiyoruz. Biz olaya haftalık bakıyoruz. Her hafta sahaya takım kim olursa olsun galibiyet için çıkıyoruz. Bu takım biraz daha oturduğu zaman çok can yakacak’ diye konuştu.

Denizlispor Yönetim Kurulu Konyaspor galibiyet primini 4 bin YTL, beraberliğe ise 2 bin YTL verileceği açıklanırken, yenilgi durumunda ise yine kurmayların vereceği karar doğrultusunda hareket edilecek Denizlispor’de kart cezalısı futbolcu bulunmuyor. Transferin son günü kiralık olarak yeşil-siyahlı takıma kazandırılan Slovak santrafor Ivan’ın Konyaspor ile oynanacak olan maç kadrosuna dahil edileceği belirtildi. Bu arada Belçika karşısında milli takımda forma giyen Çağlar Birinci’nin gösterdiği performanstan memnun kalan teknik heyet ve yönetim bu oyuncunun gurur kaynağı olduğunu söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı