REKLAMI GEÇ

Horoz’a Altıntop jesti

Horoz’a Altıntop jesti

Denizlispor-Trabzonspor maçı öncesinde Denizli’nin önde gelen kuruyemiş firmaları arasında bulunan Altıntop Kuruyemiş, yeşil siyahlı takımın antrenmanını ziyaret ederek kuruyemiş ikram etti.

/ DENİZLİHABER / 16 Eylül 2008 Salı, 00:00

Ege’nin fatihi Denizlispor’a destekler her geçen gün artıyor. Bu sezon yeni takım, yeni hoca

ve genç bir kadro ile ligde mücadele eden Denizlispor’a Denizli’nin firmaları da destek vermeye başladı. Denizlispor’un hafta sonu evinde oynayacağı zorlu Trabzonspor maçı öncesi Denizli’nin önde gelen kuruyemiş şirketi olan Altıntop Kuruyemiş, Denizlisporlu teknik heyet ve futbolculara kuruyemiş ikramında bulundu.

‘Macun olsun’

Denizlispor’un Şemikler Haluk Ulusoy Tesislerine gelerek destek veren Altıntop Kuruyemiş Yönetim Kurulu Başkanı Veli Tefenlili, Denizlispor’a başarılar diledi. Denizli’nin önemli bir marka olduğunu belirten Tefenlili “ Denizlispor’a herkesin destek vermesi gerekiyor. Ligin daha başındayız. Bu takıma sahip çıkmamız gerekir. Biz de Denizli firması olarak Trabzonspor maçı öncesi yeşil siyahlı takıma destek vermek için kuruyemiş hazırladık. Futbolcularımıza bu maç öncesi macun olsun. Güçlü olsunlar ki evimizde puan alalım” dedi.

Veli Tefenlili, Denizlispor’un kaptanı Roman Kratochvil’den Trabzonspor maçında da gol atmasını istedi.

‘Teşekkürler’    

Denizlispor Teknik Direktörü Ali Yalçın, Altıntop Kuruyemiş’e verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti. Ali Yalçın “Biz sahada elimizden geleni yapıyoruz. Burada tek eksikliğimiz taraftarlar. Taraftarları da yanımızda gördüğümüz zaman bizi kimse tutamaz. Altıntop Kuruyemiş’e idmana gelerek verdikleri desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı