REKLAMI GEÇ

Horoz’a icra şoku

Horoz’a icra şoku

Denizlispor’da Manisaspor maçı öncesi icra şoku yaşandı. Denizlispor’un gişelerinden satışa çıkarılan maç biletleri paralarına icra geldi.

/ DENİZLİHABER / 3 Aralık 2012 Pazartesi, 15:17

Denizlispor ile Manisaspor arasında oynanan maç öncesi Denizlispor’un gişelerinden satışa çıkarılan maç bileti paralarına icra geldi.

Bir süre önce Denizlispor’da görev yaptığı ve 20 bin TL alacağı öğrenilen bir çalışanın, alacağını tahsil için hukuki yollara başvurmasının ardından, alacaklının avukatı, icra memuru ile birlikte Denizli Atatürk Stadı’na gelerek satılan biletlerin parasından alacağın tahsili etmek istedi.

İcra işlemleri sırasında polis gişe kapılarında güvenlik önlemi alırken, Denizlispor yöneticileri alacaklı avukatıyla görüşüp, alacak karşılığında bin TL ödeme yapılması, geri kalanının da daha sonra ödenmesi konusunda anlaşmaya vardı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı