REKLAMI GEÇ

HOROZ’DA HEDEF İLK ÜÇ

HOROZ’DA HEDEF İLK ÜÇ

Salon sporlarında Denizli’yi 1. Lig’de temsil eden tek takım olan Denizlispor Masa Tenisi Takımı il müsabakalarındaki başarısıyla birinciliğe abone olurken lig mücadelesini 5. sırada tamamlayarak önümüzdeki sezon için hedef büyüttü.

/ DENİZLİHABER / 14 Temmuz 2010 Çarşamba, 17:21

Masa Tenisi Türkiye 1 Ligi’nde mücadelesini sürdüren Yeşil siyahlı sporcular averaj farkı ile Burdur ekibinin ardından 5.sıraya yerleşerek 2009-2010 sezonunu 46 puanla tamamladı.

Bursa’da yapılan karşılaşmalarla tamamlanan Türkiye Masa Tenisi 1. Lig’inde Erkeklerde İstanbul Kupası Tenis Spor, Antalyaspor, İzmir DSİ Spor, bayanlarda Ankara Tarım Spor, Bursa İl Özel İdare Spor, Antalyaspor Süper Lig’e yükseldi. Bursa Acemler Spor Salonu’nda yapılan karşılaşmalar sonucunda erkeklerde, İzmir Kon-Tek Spor, Kırklareli Lüleburgaz Masa Tenisi İhtisas, Ankara TED Koleji, bayanlarda ise Ankara Masa Tenisi Spor, İstanbul Fatih Spor, Ankara TED Koleji 2.Lig’e düştü. Eylül ayında başlayacak lig mücadelesi için kolları sıvayan Horozlar önümüzdeki sezon için hedefini “ilk 3” olarak belirledi. Yıldız, Genç ve Büyükler kategorileri olmak üzere 3 kategoride de birincilik kürsüsüne çıkan yeşil siyahlı takım bünyesindeki 51 sporcu ile çalışmalarını sürdürüyor. Denizlispor Masa Tenisi Antrenörü Selçuk Sarıöz bu sezon hem Denizli’de hem ligdeki başarılarıyla çifte sevinç yaşadıklarını ifade ederek “Sporcularım özverili ve disiplinli çalışmalarının karşılığını aldı. Yüreğimizi koyduğumuz mücadelemizde önümüzdeki sezon hedefimiz ilk 3 olacak. Bunu başaracak güçteyiz. Sporcularım birçok şeyden fedakarlık ederek bu başarıya imza attı. Onları kutluyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı