REKLAMI GEÇ

HOROZ’DA HOCA ENFLASYONU

HOROZ’DA HOCA ENFLASYONU

Denizlispor’da Ali İpek dönemi tam bir hoca enflasyonuna dönüştü. İpek’in döneminde Denizlispor sahaya 11 farklı çalıştırıcının arkasından çıktı.

/ DENİZLİHABER / 19 Ekim 2009 Pazartesi, 16:56

Denizlispor ligin 9. Haftasında ikinci teknik direktörü ile yollarını ayırdı ama bu tablo Denizli kentine yabancı bir tablo değil. İpek’in Erhan Altın’ı görevden almasından sonra yerine getirdiği Nurullah Sağlam da 6 hafta takımın başında kaldı ve sonra ayrıldı. İşte bu durum akıllara Ali İpek ve teknik direktörleri arasındaki ilişkiyi getirdi. Çünkü Ali İpek’in göreve geldiği 2005 yılından bu yana Denizlispor takımı 11 farklı çalıştırıcısı ile sahaya çıktı. İşte o isimler…

İLK TRANSFERİ SAĞLAM’DI
Ali İpek göreve geldiğinde; bir önceki sezon ligi altıncı olarak tamamlayan Giray Bulak görevden alınmış takımın başında ise Kenan Atay bulunuyordu. İpek’in göreve gelir gelmez ilk transfer ettiği isim Nurullah Sağlam olmuştu. Sağlam takımın başında 26 hafta kaldı ve düşme hattındaki Denizlispor’u ligde bıraktı.

YENİ SEZONA YENİ HOCA
Aynı kabusları yaşamak istemeyen Denizlispor, Nurullah Sağlam ile anlaşamadı ve sezona Faruk Hadzibegiç ile başladı. Yeşil siyahlıların başında 17 hafta kalabilen Hadzibegiç yerini devre arasında Mehmet Kulaksızoğlu’na bıraktı. Üç maçta başarısız sonuçlar alan Kulaksızoğlu İpek tarafından gönderildi ve İpek göreve Güvenç Kurtar’ı getirdi. Horozlar 2006-2007 sezonunu Güvenç Kurtar ile tamamladı.

2007-2008 SEZONU
Horozlar bu kez hocası ile sezon başında yollarını ayırmadı ve Kurtar’la devam kararı aldı. Ne var ki bu birliktelik sezon sonuna kadar sürmedi. Kurtar 32 hafta yönettiği takımı son iki haftada bıraktı ve emanet iki hafta boyunca yardımcı antrenör Tuncay Özbek’in eline geçti. Bu Horozların üst üste üçüncü yıl sezonu aynı teknik direktör ile tamamlayamayışı olarak kayıtlara geçti.

ALİ YALÇIN’A ŞANS VERİLDİ
Yeşil siyahlılar 2008-2009 sezonuna Ali Yalçın’ın önderliğinde başladı. Başkan İpek, Denizlili evladına güvendi ve ilk kez Süper lig takımı çalıştırma fırsatı tanıdı. Ali Yalçın bu şansı sadece 9 hafta kullanabildi. Yalçın görevden alınırken takımın Ümit Kayıhan ile anlaşması iki hafta sonra oldu. Bu arada oynanan Kayserispor maçına takımı Menajer Özhan Çetin çıkardı. İpek’in Kayıhan ile çalışması da uzun sürmedi. Kayıhan’a 8 hafta dayanabilen Başkan İpek göreve Mesut Bakkal’ı getirdi.

BAKKAL’LA ANLAŞILAMADI
Takımın ligde kalmasında önemli pay sahibi olan Mesut Bakkal ile de yeni sezonda anlaşılamadı. Bu nedenle Başkan Ali İpek göreve Erhan Altın’ı getirdi. Takımla birlikte hazırlık dönemi geçiren Erhan Altın alınan kötü sonuçların ardından üçüncü maçının ardından görevden alındı. Yerine getirilen Nurullah Sağlam ikinci kez İpek’le çalıştığı Denizlispor’da sadece 6 hafta kalabildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı