REKLAMI GEÇ

Horoz’un hedefi Kartal

Horoz’un hedefi Kartal

Denizlispor cumartesi günü deplasmanda Beşiktaş ile oynayacağı maç öncesi moral depoladı. Denizlispor Goncalı Köyü’nde moral pikniği yaptı. Başkan Ali İpek ve yöneticilerin de katıldığı piknikte futbolcular oldukça neşeli göründü.

/ DENİZLİHABER / 1 Ekim 2009 Perşembe, 17:26

Süper Ligi’nin 8.haftasında Cumartesi günü deplasmanda Beşiktaş’la karşılaşacak olan Denizlispor hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil siyahlı yönetim, teknik heyet ve futbolcular öğle saatlerinde Goncalı Piknik alanında piknik yaparak stres atıp, moral depoladı.

Oldukça moralli görünen yeşil siyahlı futbolcular Beşiktaş maçını kazanmak için oynayacaklarını söylediler. Denizlisporlu futbolcu Ahmet Cebe, Beşiktaş maçının zor geçeceğini belirterek, “Beşiktaş maçına kazanmak için çıkacağız” dedi. Denizlisporlu futbolcu Murat Hacıoğlu, Beşiktaş maçının her iki takım için de zor geçeceğini belirterek, “Ligde bizim henüz galiyetimiz yok. Beşiktaş da iyi gitmiyor. Her iki takım da kazanmak için sahaya çıkacak. Bizim için bu maç çok önemli. Kazanırsak bundan sonrası için çok şeyler kazanacağız. İnşallah iyi mücadele ile kazanıp rahatlamak istiyoruz” dedi.

Denizlispor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, ligde oynadıkları son üç maçta giderek daha iyi mücadele ettiklerini belirterek, “Beşiktaş maçı fiziksel anlamda bir yere geldiğimizden dolayı bizim açımızdan daha farklı bir müsabaka olacak. Kendimizi tam anlamıyla test edeceğimiz bir maç olacağını söyleyebilirim. Zor bir maç olacak ama en büyük başarılar zorlukların arkasında gizlidir. Biz de bu zorluğu aşarsak bundan sonra özellikle ilk yarının sonuna kadar daha iyi bir yere geleceğiz.Yüksek özgüvenle oynanacak bu müsabakalarda kendi planlarımız doğrultusunda istediğimiz yer geleceğimize inanıyorum” dedi.
Denizlispor’da sakatlığı süren Bajic ve Murat Karakoç’un yanı sıra kart cezalısı Adem Çalık Beşiktaş maçında forma giyemeyecek.

İzzet sezonu kapattı
Denizlisporlu İzzet sezonu kapattı. Geçtiğimiz sezon yan çapraz bağları kopan İzzet, uzun süren sakatlıktan sonra yeşil sahalara dönmüştü. Akhisar Belediyespor ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan talihsiz futbolcu, bugün yapılan antrenmanda yine sakatlandı. İzzet’in yan çapraz bağlarının yine koptuğu ve sezonu kapattığı açıklandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı