REKLAMI GEÇ

HOROZ’UN TRANSFERDE SON DAKİKA GOLÜ

HOROZ’UN TRANSFERDE SON DAKİKA GOLÜ

Yeşil siyahlı yönetim Sivasspor’ın stoperi 25 yaşındaki Yasin Çakmak ile 1 yıllığına anlaşma sağlarken, Denizli Belediyespor’da sol bek oynayan ‘Yerli Stoch’ lakaplı Özgür Atılgan ile de 2 yıllık sözleşme imzaladı.

/ DENİZLİHABER / 1 Eylül 2010 Çarşamba, 16:59

Bu oyuncularla transferi noktaladıklarını söyleyen Profeasyonel Şube Sorumlusu Asbaşkan Osman Vural Yapıcı, sakatlığı yüzünden ameliyat olması gereken Güray’ın ise iyileştiği müjdesini verdi. Yapıcı, “Güray’ın ameliyat olması gerekiyordu ve uzun süre aramızda olmayacaktı ancak doktoru ameliyat olması gerekmediğini söyledi. Bizim için çok önemli bir olay. Bu da bizim yeni transferimiz sayılır” dedi.

Youla Denizlispor’da kaldı
Youla’nın kulüp bulamadığını ve 750 bin eoronun yarısına anlaştıklarını kaydeden Asbaşkan Yapıcı, kendisinden faydalanacaklarını ifade etti. Yapıcı, “Youla kulüp bulamadığı için kaldı. Kendisiyle konuştuk. Takıma katkı sağlayacağını söyledi. Kendisinden önümüzdeki maçlarda faydalanacağız” diye konuştu. Yapıcı, iki maçı kazanmanın morallerini yükselttiğini de sözlerine ekleyerek, “Şu an doğru ve düzgün adımlarla gidiyoruz. Bu yaptığımız transferlerle de gücümüze güç kattık” açıklamısın yaptı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı