REKLAMI GEÇ

İlk puanla tanıştık ama!

İlk puanla tanıştık ama!

Lige verilen milli maç arası ve ertelenen bir karşılaşmasının ardından tam 34 gün sonra tekrar seyircisinin karşısına çıkan Horoz kötü futbolla Diyarbakırspor karşısında etkili olmadı. Golsüz beraberlik, maç sonu trübünleri de hareketlendirdi. Yönetime tepki var!

/ DENİZLİHABER / 12 Eylül 2009 Cumartesi, 20:09

DENİZLİSPOR 0-0 DİYARBAKIRSPOR

Denizlispor ligin 5. haftasında evinde Diyarbakırspor’u ağırladı. Kötü futbol gol getirmezken, Horoz ilk puanını golsüz kazandı. 0-0 biten karşılaşmanın sonunda özellikle açık tribünde yönetime tepkiler vardı. Alkışlarla başlayan protesto, sloganlara döndü. “Yönetim istifa ve başkan bu takım senin eserin”diye slogan atan taraftarlar, zaman zaman futbolcuları da yuhaladı.

MAÇTAN NOTLAR

Alkışlı protestolar uzatmalar oynanırken yerini “yönetim istifa sloganlarına” bıraktı.

Dakika 90… Tribünler alkışlı protestoda

Dakika 90… Karşılaşmanın normal süresi bitti. 3 dakika uzatma oynanıyor.

Dakika 89 Barış Denizlispor’un atağını elle kesince sarı kart gördü.

DAKİKA 87.. Denizlispor artık 10 kişi. Orta alanda rakibe sert giren Bajic, önce ikinci sarı sonra kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Dakika 81. Murat Hacıoğlu Denizlispor’da saha kenarına alınırken, İzzet uzun bir aradan sonra ilk kez seyircisi önünde.

Dakika 81… Ayman Denizlispor ceza alanına girerken düştü. Konuk takımın oyuncuları bu pozisyonda penaltı bekliyordu.

Dakika 77… Sağ kanattan Güray’ın ortasında Murat Hacıoğlu hava topunda kafasıyla topu adeta kalecinin kucağına bıraktı. Bu arada karşılaşmanın şu dakikalarında Diyarbakırsporlu futbolcuların maçı soğutmaya yönelik hareketleri ve zaman zaman Denizlisporlu futbolculara da taraftarın tepkisini çekiyor.

Dakika 74… Diyarbakırspor’da oyuncu değişikliği. İbrahim çıktı. Yerine Desire sahada.

Dakika 64… Denizlisporlu Bangoura yerini Güray’a bıraktı. İkinci yarı iki takımın cılız ataklarıyla sürüyor. Topa daha fazla hakim olan taraf, ev sahibi. Ancak önemli bir gol pozisyonu yok.

Dakika 56… SARI KART.. 4. hakemle bir faul kararı sonrası tartışan Abdullah, karşılaşmanın ikinci sarı kartını gördü.

Dakika 53… SARI KART… Bajic yarı alanından kontra atağa çıkmaya çalışan İbrahim’i bir güreşçi gibi sarılarak düşürdü. Hakem Hüseyin Göçek karşılaşmanın ilk sarı kartını gösterdi.

Dakika 46. Maçın ikinci yarısı başladı. Denizlispor’da Fatih Yiğen yerini Caner’e, Diyarbakırspor’da ise Ümit yerini Larsen’e bıraktı.

Maçın ilk yarısı golsüz sona erdi.

Dakika 45. 4. Hakem Zafer Demir 2 dakikalık uzatmayı gösterdi.

Dakika 44 Sağ kanatta rakip defansın bir anlık anlaşmazlığı nedeniyle üç kişinin arasından topu alan Bangoura güzel çalımlarla penaltı noktasına doğru uzandı. Son vuruşta bekleneni veremeyen Gineli futbolcu taraftarları heyecanlandırdı.

Dakika 42 Sağ çaprazda serbest vuruş kazanan Denizlispor’da topun gerisine geçen Murat Hacıoğlu yerden vurdu. Kaleciden dönen topa hamle yapan Angelov ıska geçti.

Dakika 41. İbrahim’in pasında 1 dakika sonrasında yine sol çaprazdan ceza alanına giren Mendoza, kalecimiz ile karşı karşıya kaldı. Vuruşunda önce Özden’e ardından Bajic’e çarpan top Özden’in elleri arasında kaldı.

Dakika 40. Diyarbakırspor karşılaşmanın en net ikinci pozisyonunu Mendoza ile yakaladı. Sol çaprazdan ceza alanına giren rakip futbolcu, Özden’i çalımlamak istedi. Ancak Özden topa sahip oldu.

Dakika 38. Gelişen Denizlispor atağında kale alanından dönen topa Mehmet Çoğum yaklaşık 30 metreden sert vurdu. Top rakip futbolcuya çarparak, kalenin sağ direğinin yanından kornere çıktı

Dakika 38. Diyarbakırspor’da oyuncu değişikliği. Sakatlanan Şener çıktı. Yerine Abdullah girdi

Dakika 31. Denizlispor ilk köşe vuruşunu sağ kanattan Murat Hacıoğlu ile kullandı. Angelov ön direkte topu kaleye göndermek istedi. Aut.

Dakika 28. Angelov rakip defansı hazırlıksız yakaladı. Ceza alanına gelişen kontratakta giren Bulgar futbolcu, plase vuruşla topu ağlara göndermek istedi. Kaleciden dönen topa gerilerden gelen Fahri de vuramayınca atak sonuçsuz kaldı.

Dakika 21. Sol kanattan gelişen atakta Murat Hacıoğlu uygun pozisyondaki Angelov’a ortasını yaptı. Angelov yarım vole ile topa gelişine vurdu. Kaleciye çarpan topu daha sonra defans uzaklaştırmayı başardı. Denizlispor maçın ilk kritik gol pozisyonunu değerlendiremedi.

Dakika 19. Denizlispor, kaleyi sol çaprazdan gören bir noktadan serbest vuruş kullandı. Bajic’in yaklaşık 25 metreden kullandığı serbest vuruşunda top Diyarbakırspor kalecinin kucağında kaldı.

Dakika 17. Mehmet Çoğum’un sağ kanattan ortasında Bangoura, 18 çizgisinin içinden röveşata ile kaleyi yokladı. Top kalenin üstünden auta çıktı.

Dakika 13. Denizlispor rakip kalede gol ararken, konuk takıma kontrada yakalandı. Hızla yarı sahamıza gelen Diyarbakırsporluları ofsayt durdurdu. Bu arada Nurullah Sağlam’ın kadroda revizyona gittiğini de söylemek mümkün. Antep’ten öğrencisi olan Mehmet Çoğum’u sağ beke yerleştiren Sağlam, Fahri’ye de ilk 11’de şans verdi. Elmacık kemiği kırılan Koffi ise 15 günlük bir aradan sonra takımdaki yerini aldı.

Dakika 8: Karışlaşmada golsüz eşitlik sürüyor. Geride bıraktığımız dakikalarda, Denizlispor’un rakibine oranla daha atak bir futbol sergilediğini söyleyebiliriz. Karşılaşmaya ilgi, daha önceki karşılaşmalara göre daha az. Maçı yaklaşık 8 bin taraftar izliyor. Kale arkaları ise boş.

Denizlispor lige verilen milli maç arası ve ertelenen bir karşılaşmasının ardından tam 34 gün sonra tekrar seyircisinin karşısında. Teknik Direktör Nurullah Sağlam ile ilk kez maça çıkan horozların mutlak 3 puana ihtiyacı var.

Maç öncesinde Şehitler ve sel felaketinde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımız için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Saygı duruşunun ardından bir grup taraftar “Şehitler ölmez vatan bölünmez” diye slogan attı.

HAKEMLER
Hüseyin Göçek, Tarık Ongun, Erdem Bayık, (4. Numaralı Hakem Zafer Demir)

DENİZLİSPOR
Özden, Mehmet Çoğum, Koffi, Bajic, Fatih Yiğen(Dk 46 Caner), Bangoura(Dakika 64 Güray), Braga Fahri, Murat, Roberts, Angelov

DİYARBAKIRSPOR
Espinoza, Şener(Dakika 38 Abdullah), Adnan, Ümit(Dakika 46 Larsen), Erdinç, Tolga, Ayman, Barış, Basem, İbrahim, Mendoza

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı