REKLAMI GEÇ

KARŞIYAKA – DENİZLİ MAÇI MUĞLA’DA

KARŞIYAKA – DENİZLİ MAÇI MUĞLA’DA

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK)’nun Karşıyaka kulübüne verdiği bir maç saha kapatma cezası nedeniyle Karşıyaka – Denizlispor karşılaşması Muğla Atatürk Stadı’nda oynanacak.

/ DENİZLİHABER / 23 Kasım 2010 Salı, 19:42

Karşılaşmanın gün ve saati daha önce Türkiye Futbol Federasyonu tarafından bildirilen 29 Kasım 2010 Pazartesi günü saat 19:30’dan geriye çekilerek 28 Kasım 2010 Pazar günü saat 13:30’ alındı.

NAKLEN YAYIN YOK
Bugüne kadar hemen tüm maçları naklen yayınlanan Denizlispor’un Karşıyaka ile oynayacağı 14. hafta lig maçı naklen yayın programından çıkarıldı.

MUĞLA’YA HEYET GÖNDERİLDİ
Denizlispor Yönetim Kurulu’ndan yapılan açıklamada Denizlispor Kulübü olarak Muğla’ya alınan Karşıyaka maçına ilişkin tüm tedbirlerin alındığı, stat zemininde yaşanabilecek olası bir sıkıntıya mahal vermemek için Denizli Atatürk Stadı Müdürü Fikret Özgür ve uzman personeli Muğla Atatürk Stadı’nı incelemek ve gerektiğinde teknik destek vermek üzere bu kente gönderildiği bildirildi.

TARAFTARA ÇAĞRI
Yönetim kurulu taraftarlara da seslenerek “Denizlispor olarak Ege Derbisi’nde yeşil siyahlı taraftarlarımıza büyük görev düştüğü kanısındayız. Denizlispor’a gönül veren taraftarlarımızı Muğla’ya davet ediyor, takımlarına katkı koymaya çağırıyoruz”denildi.

KARTOP KADRO DIŞI
Kulüpten yapılan açıklamada ayrıca Denizlispor Yönetim Kurulu’nun bilgisi dahilinde Teknik Heyet’in aldığı karar gereği futbolculardan Levent Kartop’un süresiz kadro dışı bırakıldığı bu futbolcunun A2 takımıyla idmanlara çıkacağı bildirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı