REKLAMI GEÇ

“Yolum bir gün Denizlispor’a düşecek”

“Yolum bir gün Denizlispor’a düşecek”

Denizlispor’da görevinden alınan teknik direktör Özcan Bizati, görevden alınış şekline kırıldığını, yolunun bir gün Denizlispor’a düşeceğini ve aynı şevk ve heyecanla çalışacağını söyledi. Bizati, yönetimin yaptığı hiçbir transferi kendisine sormadığını, yapılan transferlerle teknik heyetin ilgisi olmadığını belirtti.

/ DENİZLİHABER / 26 Temmuz 2013 Cuma, 18:01

Osman Nuri BOYACI/ DENİZLİ, (DHA)
Sözleşmesinin feshedilmesinin ardından dün kişisel işleri için Denizli’ye gelen Bizati, her yönetimin istediği teknik adamla çalışma hakkı olduğunu belirterek, “Ben Denizlispor’a herkesin düştü dediği dönemde fedakarlık yaparak geldim. Yüksek peşinat , tazminat, yüksek ücret istemedim ve oluşturulan sinerjiyle Denizlispor ligde kaldı. Benim için Denizlispor her şeyin üstünde gelir. Üzüldüğüm nokta görevden alınmamın telefonla bildirilmesi oldu. Bunu hak etmediğimi düşünüyorum. En azından yüz yüze görüşüp kararlarını bildirebilirlerdi” dedi.

Yönetimin altyapıyla ve gençlerle ilgilenmediği yolundaki iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyleyen Bizati, yönetimin şampiyonluk hedefi doğrultusunda kalması gereken futbolcular ve takviyeler konusunda alternatifli üç liste verdiğini ancak transferlerin kendi bilgisi dışında yapıldığını ileri sürdü. Bizati, “ Yapılan hiç bir transfer bana sorulmadı. Verdiğim listeden Hasan demir dışında hiçbir oyuncu alınmadı. Mevcut kadro korunup, dört iyi takviyeyle bu takım şampiyonluğa oynardı. Transferlerde geç kalındığını kamuoyuyla paylaştım. Görevimden alındım ama yolumun bir gün Denizlispor’la kesişeceğine inanıyorum. Denizlispor’a tekrar geldiğimde aynı şevk ve heyecanımın olduğunu herkesin bilmesini istiyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı