REKLAMI GEÇ

“Kolej satılık değil, Denizlispor Üniversitesi geliyor”

“Kolej satılık değil, Denizlispor Üniversitesi geliyor”

Denizlispor Başkanı Ali İpek, Denizlispor Koleji hakkında dedikodu çıkartanlara sert yanıt verdi. Kulüp Binası’nda, Teknik Direktör Nurullah Sağlam’ın resmi imza töreninde konuşan Başkan İpek, kolej için her yıl ‘satılacak’ dedikodusu çıktığını ve kendilerine zarar vermek isteyen kesimlerin olduğunu söyledi.

/ DENİZLİHABER / 4 Eylül 2009 Cuma, 16:51

İyi bir sporcunun iyi bir eğitimden geçmesi gerektiğini, bunu da Denizlispor Koleji’nde sağladıklarını açıklayan Başkan İpek, “Okulu yaşatmak, büyütmek geliştirmek bizim asli görevimiz” dedi.

‘Yaşadığım sürece bu okul satılamaz’
‘Ben yaşadığım sürece bu okulu sattırmam’ diyen Ali İpek, “Söylentiler ver. Dedikodu çıkaranlar var. Okul satılıyormuş. Kapanıyormuş diye. Her yıl nedense eğitim yılının başında bu tür dedikodu üretenler var. Bu söylemlerle çıkar elde etmeye çalışıyorlar. Aslında Denizlispor’u baltalıyorlar.
Bu değere sahip çıkılmalı. Okula sahip çıkıyoruz. Çıkmaya da devam edeceğiz. O bizim velinimetimiz. Allah bana ömür verdiği sürece bu okulu sattırmam, kulüp dışında olsam bile satanlara karşı gelirim” dedi.

Üniversite geliyor
Denizlispor Koleji bir yana, 2 yıl içinde Denizlispor Üniversitesi’ni de kuracaklarını iddia eden Ali İpek, kolejin yanı sıra anaokulu ve üniversitenin de projesini yaptıklarını dile getirdi. İpek, “Biz büyük bir kulüp olacağız. Kimse aslı astarı olmayan dedikodularla bizi yıkamaz. Borçlarımız bitti sayılır. Şimdi önümüzde üniversite projesi var. Bunun ciddiyetini herkes biliyor. Ve bunu da mutlaka yapacağız” diye konuştu.

Herkesi Kolejli olmaya çağırıyoruz
Denizlispor Koleji’nde üst yönetim tamamen değişti. Genel müdürlük görevine Asuman Şenyuva, Genel Koordinatörlük görevine de Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yar. Doç. Dr Hülya Çermik getirildi. Asuman Şenyuva da, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştireceklerini ifade etti. Şenyuva, okulun toplam kapasitesinin 600 öğrenciye göre ayarlandığını, şu an 450 öğrencilerinin bulunduğunu söyledi. Şenyuva, “Herkes Denizlispor Kolejli olsun istiyoruz. Velilerimizi ve öğrenci kardeşlerimizi okulumuzu, imkanlarımızı görmeye bekliyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı