REKLAMI GEÇ

“Ligde çok can yakarız”

“Ligde çok can yakarız”

Denizlispor Başkanı Ali İpek, Denizlispor’un kadrosunun çok iyi oyunculardan oluştuğunu belirterek, “Süper Lig’de çok can yakacağımıza inanıyorum. Çok enteresan bir gelişme olmazsa, transfer yapmayacağız” dedi.

/ DENİZLİHABER / 12 Ekim 2009 Pazartesi, 18:26

Denizlispor Başkanı Ali İpek, gelişen son olaylar ve Bursaspor maçı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan İpek, Denizlispor Kulübü Resmi İnternet Sitesi www.denizlispor.org.tr’ye yaptığı açıklamada, “Çok enteresan gelişmeler olmazsa transfer yapmayacağız” dedi.

Denizlispor Başkanı Ali İpek, “Elimizdeki kadro Turkcell Süper Ligi’nin en iyi kadrolarından birisidir. Hiçbir takımda 8-9 tane oyuncunun milli takımlarda görev aldığını zannetmiyorum. Başta Cenk, Güray, Koffi, Bangoura, Berberoviç, Robetrs ve Bajic milli takımlarda sürekli forma bulan isimler. Çağlar da sakat olmasaydı milli takıma alınabilirdi. Şimdi takımımızda sakatlıklardan arınılmış bir ortam var. Böyle bir kadronun, yine hocamızla ve onun yerleştirmiş olduğu sistem ile Süper Lig’de çok can yakacağına inanıyoruz” dedi.

“Her biri aslan yürekli”
Teknik Direktör Nurullah Sağlam ve futbolculara güvendiğini belirten Başkan Ali İpek, “Bursaspor müsabakası bizim için bir dönüm noktasıdır. Bu maçla birlikte Denizlisporlu futbolcular, bu lige ne kadar yakışır bir oyuncu topluluğu olduğunu göstereceklerdir. Her biri aslan gibi yürekli olan oyuncularımızın, bu yönlerini bundan sonra izlemeye başlayacağız. Sahada basmadık yer bırakmayacaklarına eminim. Tüm taraftarlarımızı Bursaspor karşılaşmasına bekliyoruz. Bugünlere taraftarımız sayesinde geldik. Yine onlarla birlikte daha büyük başarılara imza atacağız. Maçın sonuna kadar onlardan destek bekliyoruz” dedi.

Denizlispor Başkanı İpek, Yönetim Kurulu Toplantısı’nda, kale arkası bilet fiyatlarında indirim yapılması konusunu görüşeceklerini belirterek, “Toplantıda, indirim kararı alabiliriz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı