REKLAMI GEÇ

Özsoy icraatlarını anlattı halktan destek istedi

Özsoy icraatlarını anlattı halktan destek istedi

Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, göreve geldikleri günden bu yana yaptıkları çalışmaları yazılı bir açıklamayla kamuoyuyla paylaştı. Özsoy, icraatlarını anlattıktan sonra başta işadamı, esnaf olmak üzere tüm Denizli halkına seslenerek destek çağrısı yaptı.

/ DENİZLİHABER / 2 Eylül 2010 Perşembe, 17:27

Başkan Özsoy, kulubün borç batağında gibi gösterilmesinin, yazılı ve görsel medyada erken ve kasıtlı haberlerle estirilen olumsuz havanın kimseye yarar getirmeyeceğini belirterek, göreve geldikleri günden bu yana yapılan çalışmaları tek tek açıkladı. Özsoy, “Her Anadolu kulübünde olduğu gibi Denizlisporumuzda da geçmişten gelen bir takım borçlar nedeniyle sıkıntılar yaşanmaktadır. Bu borç neden diye düşünmeden yönetim kurulu ödemeye çalışmaktadır. Fakat bu durumu medya önünde tartışmak hem büyük fedakârlıklar gösteren yönetim kurulumuzun moral ve motivasyonunu etkilemekte hem de çalışan ve sporcularını olumsuz etkilemekte, büyük zarar vermektedir. Zaman Denizli’nin, en değerli markası olan Denizlispor için tek yumruk olma zamanıdır” diye konuştu.

Destek istedi
15 futbolcu transfer ettiklerini, ilk iki maçı galibiyetle kapattıklarını, eski hocalarının ve futbolcuların federasyona açtığı davalar nedeniyle oluşan ödemeleri tüm imkânsızlıklara rağmen yaptıklarını, personele ve diğer borçlar için bayram öncesi ödeme yapacaklarını, Denizlispor Koleji’nin yapılandırılan aylık vergileri ve tecil edilen taksitlerini yeni dönemde aksatmadan ödemeye devam edeceklerini söyleyen Özsoy, “Güngören ve Gaziantep Belediye maçlarının galibiyet primleri futbolculara dağıtıldı. Futbolcularımızın ön ödeme peşinatları yapıldı. Denizlispor şampiyonluk hedefine ulaşmak için tüm sezonu bir bütün olarak görmekte, çalışma ve programını da bu hedef doğrultusunda yapmaktadır. Denizli’yi ve Denizlispor’u seven işadamı ve sanayicilerimizin indirdikleri Denizlispor bayrağını yeniden dalgalandıracaklarına, cadde ve sokaklara Denizlispor bayraklarını asacaklarına inanıyor, formalarını giyip Denizlispor’umuzu desteklemelerini bekliyoruz” diyerek işadamı, esnaf ve Denizli halkına destek çağrısı yaptı.

Youla krizi bitmedi
Denizlispor yönetiminin menajeriyle yapılan görüşmede olumlu sonuç alındığı ve Youla’nın Denizlispor’da oynayacağı yolundaki açıklamasına rağmen Gineli golcü krizi çözülemedi. Yönetimin bu yıl alacağı 750 bin Euro’yu fazla bularak menajerine kiralık kulüp bulması halinde oynayabileceğini söylediği Youla, kiralık kulüp bulamayınca Denizlispor, yıllık 300 bin Euro bedelle yeşil-siyahlı kulüpte forma giyebileceği önerisini götürmüştü. Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, yazılı açıklama yaparak Youla’yla henüz anlaşamadıklarını söyledi. Özsoy, “Youla’ya teklifte bulunduğumuz halde menajeri aracılığıyla, Bank Asya Ligi’nde oynamak istemediğini, hatta tüm ücretinin peşin ödenmesi halinde dahi bu ligde oynamayacağını bana ve yönetime bildirdi. Futbolcunun kendisine ve menajerine yetki belgesi verdik, fakat yurt içi yada dışından herhangi bir taliplisi çıkmadı. Sözleşmenin karşılıklı feshi talebinde bulunduk, ama kabul edilmedi. Son olarak görüşmek üzere davet ettik ve perşembe gününe kadar süre tanıdık. Gelirse yeni teklifimizi görüşeceğiz. Bu futbolcu ile hala anlaşılamamış olması yönetim kurulumuzun da forvet transferi konusunda kararlı bir adım atmasına engel olmuş, transfer konusunda elimizi ayağımızı bağlamıştır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı