REKLAMI GEÇ

Prosinecki: Bireysel hataların cezasını çektik

Prosinecki: Bireysel hataların cezasını çektik

Yukatel Denizlispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki maç sonunda değerlendirmeler yaptı. Prosinecki, bireysel hataların cezasını çektiklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Kasım 2020 Pazar, 16:52

Rakiplerinin karşılaşmada iyi mücadele ettiğini ve önemli bir maç kazandığını dile getiren Prosinecki, Yeni Malatyaspor’u tebrik etti.

Prosinecki, “Aslında istediğimiz gibi başladığımız maçtı, kendi futbolumuzu gösterdiğimiz maçtı. Pozisyonlara girdik ama atamadık. Çok net pozisyonlarımız vardı. Pozisyonları değerlendiremeyince çok net bireysel hatalar yaptık. Maç bir anda 2-0 olunca, karşılaşma tam tersine döndü. Bazen futbolda istediğiniz gibi olmayabilir. Aslında isteyen taraftık. İkinci yarıda rakip kapandı. Şimdi bir milli takım aramız var, yaptığımız bireysel hataların cezasını çektik bu maçta” dedi.

Milli maç arasında gereken her şeyi tamamlamaları gerektiğini anlatan Prosinecki, “Maçla ilgili futbolcularıma hiçbir şey söylemem çünkü çok mücadele ettiler ve istediler. Bu mücadeleden dolayı futbolcularımı tebrik ederim” diye konuştu.

Yorumlar

Bilal   -  Bağlantı 8 Kasım 2020, 20:29

Dükkana en iyisimi kilit vurun kilit vurun zımba gibi hoca zımba gibi futbolcu olmadiktan sonra dükkanı kapatın

Kazım Dalarslan   -  Bağlantı 8 Kasım 2020, 19:09

Bu ahlaksız hala takımın başındamı utanmadan iyi oynadık diyor takım küme düşecek onun umrunda değil

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı