REKLAMI GEÇ

Sağlam ”Futbolcularıma güveniyorum”

Sağlam ”Futbolcularıma güveniyorum”

Denizlispor Kulübü’nün resmi internet sitesi www.denizlispor.org.tr’ye açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Nurullah Sağlam, Denizlispor’un daha üretken müsabakalar çıkarmaya başladığını ve futbolcuların yükselen performanslarından dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi.

/ DENİZLİHABER / 29 Eylül 2009 Salı, 16:20

Oyuncularına güvendiğini belirten Sağlam, “Mücadele eden, oynayan zevk veren bir takım olma yolunda ilerliyoruz. Üstüne koyarak geliştirmeye devam edeceğiz. Manisaspor karşılaşmasının ikinci yarısında yakaladığımız tempoyu ve oyun anlayışını geniş bölümlere yaydığımız zaman, istediğimizi elde etmiş olacağız. Futbolcularımın yükselen performansı beni memnun ediyor. Her bir futbolcuma güveniyorum. Denizlispor kendine gelmeye başladı. Kısa bir süre içerisinde Denizlispor, Süper Lig’de yükselen bir yıldız olacak. Önümüzde zorlu Beşiktaş karşılaması var, ciddi bir şekilde hazırlanacağız. İstanbul’dan puan veya puanlarla dönmek tek hedefimiz” dedi.

Manisaspor karşılaşması öncesinde, ısınma çalışmasında sakatlanarak kadrodan çıkartılan Mehmet Çoğum ile maç içerisinde girdiği ikili mücadelede sakatlanan Burak Akyıldız, Branamir Bajic ve kaleci Özden Öngün’ün, durumları defans hattını zora soktu.

Öte yandan İbrahima Bangoura, Emil Angelov ve İzzet Akgül ise takımla birlikte çalışmalara başladı. Sakatlıklardan dolayı sıkıntılı günler yaşandığını belirten Teknik Direktör Nurullah Sağlam, “Defans hattında yaşanan sakatlıklar bizi üzdü. Sevincimiz ise forvet hattında sakatlanan oyuncularımın yeniden kadroya girmeleri oldu. Bu sakatlıklara rağmen futbolcularımın hırsına seviniyor ve onlara güveniyorum. İstanbul deplasmanından puan ile döneceğiz” dedi.

Öte yandan Bajic, kasık bölgesinde yaşadığı sakatlıktan dolayı hafta içerisinde ameliyat olacak. Bajic, ameliyat sonrasında 2 hafta yeşil sahalardan uzak kalacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı