REKLAMI GEÇ

SAĞLAM İSTİFA ETTİ

SAĞLAM İSTİFA ETTİ

Bursaspor yenilgisinden sonra İpek’in soyunma odasında sarf ettiği sözler bu istifayı getirdi.

/ DENİZLİHABER / 18 Ekim 2009 Pazar, 14:47

Denizlispor’a beşinci hafta görevi Erhan Altın’dan devralan Teknik Direktör Nurullah Sağlam takımın başında çıktığı altıncı maçından sonra istifa etti. Sağlam’ın istifasına , Bursaspor yenilgisi sonrasında soyunma odasına gelen Başkan Ali İpek’in sözlerinin neden olduğu öne sürüldü.

Kendisine ait internet sitesinden istifa kararını kamuoyuna duyuran Sağlam, İpek’in futbolcuların önünde kendisine ağır sözler söylediğini ifade etti.

İŞTE SAĞLAM’IN SÖZLERİ

03.09.2009 tarihinde göreve geldiğimiz Denizlispor Kulübünde yaşayabileceğimiz sıkıntıları önceden kestirebilmek çok zor değildi. Ancak bu kulübe olan geçmişteki gönül bağımız, maddiyatı gözetmeksizin bu görevi kabul etmemizde en büyük etken oldu.
Göreve geldiğimizden bu güne kadar ben ve ekibim iyi niyetle, 24 saatimizi kulüpte geçirerek bir takım şeylerin düzelmesi için oyuncularımla emek ve kader birliği yaptık. Haftalar ilerledikçe mesafe kat ettiğimizden ve doğru yolda olduğumuzdan, oyuncularımla birlikte bir an bile şüphe duymadık.
Ancak, Bursaspor maçı sonrası sayın Başkanın soyunma odasına gelerek, oyuncuları ve beni mesleğimin onurunu zedeleyecek bir söz sarfetmesi, kendime ve mesleğime olan saygımdan dolayı asla kabullenemeyeceğim bir durumdu. İşin en önemli ve vahim boyutu ise, bu söylemin, tüm oyuncularımın önünde gerçekleşmesi ve bir daha tamir edilebilmesi mümkün olmayan bir şekle dönüşmesiydi.
Oyuncularıma güvenimin tam olmasına ve bu takımın bu zorlukların üstesinden geleceğinden zerre kadar şüphem olmamasına rağmen, meslek onurumun gereği olarak, üzülerek te olsa Denizlispor´daki görevimden istifa etme kararı aldım.
Bu görevi kabul etmemde büyük pay sahibi olan sayın Cumhuriyet Başsavcımız Kazım Arapoğlu´na ve son olarak göreve başladığımız günden bu yana desteğini bizden esirgemeyen büyük Denizlispor taraftarına sonsuz teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.

BAŞKA SORUNLAR DA VARDI

Açıklamasında her ne kadar yönetim ile arasında para konusunda sıkıntı olmadığını söylese de Nurullah Sağlam ile Denizlispor yönetimi arasında para krizi olduğu günlerdir kamuoyunda konuşuluyordu. Sağlam’ın verilen ücreti beğenmediği ve artırılmasını istediği fakat bu konuda bir uzlaşı sağlanamadığı belirtiliyordu.
Diğer yandan Ankaraspor’dan bazı futbolcuların transferi talebinde bulunan Sağlam’ın bu talebinin de geri çevrilmesi bir başka kriz olarak kayıtlara geçmişti.

İPEK NE YAPACAK

Son yıllarda sezona başladığı teknik direktör ile ligi tamamlayamayan Ali İpek bu krizin üstesinden nasıl gelecek? İşte Denizli’de merak edilen konu bu. Denizlispor’u sezon başında Erhan Altın’a emanet eden ve bu teknik direktöe üç hafta dayanabilen Denizlispor yönetimi, şimdiden yeni bir Teknik Direktör arayışı içine girdi. İpek geçen sezona da Ali Yalçın ile başlamış ve kısa süre sonra onu da görevden almıştı. Daha öncesi sezon da Güvenç Kurtar ile lige başlanmış ve yine sezon sonu görülememişti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı