REKLAMI GEÇ

“Şansımız sürüyor”

“Şansımız sürüyor”

Denizlispor Süper Lig’in 31. haftasında kendi sahasında karşılaşacağı MKE Ankaragücü maçının hazırlıklarını bu sabah yağmur altında yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Kutlu, “Hala matematiksel olarak şansımız sürüyor” dedi.

/ DENİZLİHABER / 21 Nisan 2010 Çarşamba, 15:21

Gruplar halinde çalışan futbolcuların hırsı gözlerden kaçmadı. Sakatlığı sebebiyle sezonu kapatan Güray dışında tüm futbolcular, antrenmana katılırken İzzet ve Süleyman ise takımdan ayrı düz koşu yaptı. Öte yandan Antalyaspor maçı öncesi 3’er sarı kartı bulunan kaleci Özden, Berberoviç, Braga, Emin, A. Burak Solakel, Okan Koç, İbrahim Ege, Çağlar, Koffi ve Angelov’un ardından Roberts da sarı kart sınırına dayandı.

“Şansımız sürüyor”
Denizlispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, ikinci yarı itibari ile Denizlispor’a birçok kişinin düşecek gözüyle baktığını, ancak oynadıkları futbol ile umutlarının yeşerdiğini belirterek, “Hala matematiksel olarak şansımız sürüyor. Önümüzde çok zor ve mutlak kazanmamız gereken bir Ankaragücü maçı var. Bu maçı kazanmak için oynayacağız ve diğer rakiplerimizin kaybetmesini bekleyeceğiz. Rakiplerimizin son maçlarını kaybetme olasılığı var çünkü güçlü rakiplerle oynayacaklar” dedi.

Son 4 maçı kazanmaları halinde büyük ölçüde ligde kalma şanslarının olduğunu dile getiren Hakan Kutlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Futbolcularımın oynadığı iyi futbol kendilerine zevk veriyor, ancak futbolda sonuç önemli. Biz bu seviyeyi ligin ilk yarısında yakalamış olsaydık ligin ikinci yarısı bizim için umutla bakılacak bir dönem olurdu. Çıkışımızı ligin ikinci yarısında yakalayamadığımız için puansal anlamda sıkıntımız var. İyi futbol oynuyoruz ancak bunu skora yansıtamıyoruz.”

Kaptanımız Özden, ligin bitimine 4 hafta kaldığını belirterek “ Önümüzde kazanabileceğimiz 12 puan var ama rakiplerimizin de puan kaybetmesi gerekiyor. Elimizden geleni yapacağız ve sonunda ne olduğuna bakacağız” dedi.

Futbolcumuz Ahmet Cebe ise Denizlispor’a herkesin düştü gözüyle baktığını ancak kendilerinin hiçbir zaman mücadeleyi bırakmadığını söyledi. Ahmet, “Matematiksel olarak şansımız sürüyor. Kalan 4 maçtan da galip gelmeyi her şeyden çok istiyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı