REKLAMI GEÇ

“Süper Lig’e çıkmadan futbolu bırakmam”

“Süper Lig’e çıkmadan futbolu bırakmam”

Denizlispor’un 32 yaşındaki kaptanı Veli Acar, Denizlispor Süper Lig’e çıkmadan aktif futbol hayatını bırakmayacağını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 28 Şubat 2013 Perşembe, 16:30

Ferah IŞIK/DENİZLİ, (DHA)

Denizli amatör takımlarından Karşıyaka’da futbola başlayan Denizli Belediyespor’da profesyonel olan Denizlisporlu futbolcu Veli Acar’, jübile için kendine hedef koydu. Veli’nin hedefi Denizlspor’un süper lige çıkması. Tecrübeli futbolcu, “Doğup büyüdüğüm Denizli’nin futbol takımının formasını giymek geç nasip oldu. Buraya 30 yaşında geldim. En büyük hedefim Denizlispor’un Süper Lig’e çıkaran ekibin içinde yer almak ve Bursaspor-Denizlispor maçıyla jübile yapmak” dedi.
Yeşil-Siyahlı camianın bir haftadır gösterdiği gayretlerin ve oluşan sinerjinin önemine değinen kaptan Veli, “Devre arasında önemli oyuncular aramızdan ayrıldı. Yeni gelen arkadaşlar uyum sorununu çabuk atlatmış görünüyor. Bazı arkadaşlarımın performansı daha da artacak. Arkadaşlarımızla sürekli konuşuyoruz. Biz futbolcular olarak Denizlispor’un play-off oynama olasılığının yüksek olduğunu düşünüyoruz. Önümüzdeki kritik Boluspor maçını kazandığımız taktirde bu hedef için büyük bir adım atmış olacağız” diye konuştu.
Denizlispor, Boluspor ile deplasmanda Pazar günü oynayacağı maç için yarın (Cuma) Bolu’ya gidecek. Yeşil-Siyahlı ekipte eksik futbolcu bulunmuyor.

Yorumlar

deniz şakir iyice   -  Bağlantı 1 Mart 2013, 00:25

ne kadar fedakar olduğunu biliyoruz veli sana güvenioruz.paralı parasız oynuyorsun bir sen birde şahmalı

deniz şakir iyice   -  Bağlantı 1 Mart 2013, 00:22

bravo veliye takımda kim kaldıki bir o birde şahmalı vefakar,cefakar,sadık,fedakarlıklarının farkındaız veli

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı