REKLAMI GEÇ

Uz: Üzerimizdeki ölü toprağını attık. Tuzlaspor galibiyeti dönüm noktası olacak

Uz: Üzerimizdeki ölü toprağını attık. Tuzlaspor galibiyeti dönüm noktası olacak

Altaş Denizlispor’un başkanı Mehmet Uz, sezonun ilk galibiyetini almalarının takım için bir dönüm noktası olduğunu belirtti. Kulüp başkanı Mehmet Uz, “Giray Bulak hocamızla çıktığımız ilk maçta ortaya konulan mücadele ve elde edilen galibiyet üzerimizdeki ölü toprağını attı” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Kasım 2022 Salı, 13:33

Mehmet Uz, yaptığı açıklamada, ligin 12. haftasında sahalarında oynadıkları Tuzlaspor maçında alınan 4-3’lük galibiyetle toparlanma sürecine girdiklerini ifade etti.

İyi bir hazırlık dönemi geçirmelerine rağmen lige iyi başlayamadıklarını anlatan Uz, şu değerlendirmede bulundu:

“İlk 10 haftalık periyotta istediğimiz sonuçları alamayınca teknik heyet değişikliğine gitmek zorunda kaldık. Giray Bulak hocamızla çıktığımız ilk maçta ortaya konulan mücadele ve elde edilen galibiyet, üzerimizdeki ölü toprağını attı. Bay geçeceğimiz 13. hafta öncesi aldığımız bu galibiyet, puan kadar moral olarak da bize büyük katkı sağladı.”

Tuzlaspor maçında 4’ü sakat, biri cezalı olmak üzere 5 önemli oyuncunun kadroda yer almadığını, buna rağmen önemli bir galibiyet aldıklarını kaydeden Uz, “Artık üst üste puanlar toplayarak bulunduğumuz yerden bir an önce uzaklaşmamız gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

Uz, kulübün şirketleşmesi için de çalışmaların sürdüğünü bildirdi.

Yorumlar

Faruk Kocayaka   -  Bağlantı 8 Kasım 2022, 14:44

Bir galibiyet sonrası hemen playoff hesapları yapmaya başlarsınız artık. Bu demeci versen nolur vermesen nolur. Önümüzdeki 3 maçdan sonra bir daha görüşelim.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı