REKLAMI GEÇ

2. Lig’e yolculuk başladı

2. Lig’e yolculuk başladı

Pamukkale Üniversitesi Erkek Basketbol Takımı final maçları için yola çıktı. Yolculuk öncesi PAÜ Rektörü Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç sporculara moral yemeği verdi.

/ DENİZLİHABER / 16 Nisan 2008 Çarşamba, 00:00

Lig maçlarında 10, yarı final maçlarında 6 ve eleme turu maçlarında 2 galibiyet alarak finale kalan ve en iyi 6 takım arasına girmeyi başaran Pamukkale Üniversitesi Erkek Basketbol Takımı, 19-24 Nisan tarihleri arasında Çorum’da yapılacak final maçları için yola çıktı. Yolculuk öncesi Rektör Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç, teknik heyet ve sporculara sosyal tesislerde moral yemeği verdi.

Otobüs posterle giydirildi

Takımı deplasmanlara taşıyan otobüs sporcuların posterleriyle giydirildi. Yemek sonrası otobüsün yanına giden Rektör Ardıç, yolculuk öncesi sporculara başarılar dileyerek, sporcularla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Rektör Ardıç, “Yönetim olarak yanınızdayız. 2. Lig vizesini alarak geleceğinize inanıyoruz. Denizli ve üniversitemiz adına başarılı sonuçlar bekliyoruz” dedi.

Son 6 takım belli

19-24 Nisan tarihleri arasında Çorum’da yapılacak olan final maçlarında rakipler şöyle: A Grubu birincisi Pamukkale Üniversitesi, D Grubu birincisi Bornova Belediyesi, H Grubu birincisi Genç Telekom, K Grubu birincisi Mülkiye, E Grubu birincisi Olin Gençlikspor ve J Grubu birincisi Tokat Emniyetspor. Tek devreli lig usulüne göre oynanacak karşılaşmalar sonunda ilk 4 arasına girmeyi başaran takımlar önümüzdeki sezon Türkiye Basketbol 2. Lig’inde mücadele edecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı