REKLAMI GEÇ

2021-2022 DESECURE-DEGİAD Basketbol Turnuvası sona erdi

2021-2022 DESECURE-DEGİAD Basketbol Turnuvası sona erdi

DEGİAD Sosyal Faaliyetler Komitesi’nin altıncı kez düzenlediği 9 Ocak 2022 ve 20 Mart 2022 tarihleri arasında Mektebim Koleji Pusulam Kampüsü’nde gerçekleştirilen geleneksel 2021-2022 DESECURE-DEGİAD BASKETBOL TURNUVASI final günü etkinlikleri ile son buldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Mart 2022 Salı, 09:46

#HepBirAradaHepBirPotada sloganıyla DEGİAD üyelerinden oluşan 14 takım ve 112 sporcu ile gerçekleştirilen turnuva boyunca süren heyecan fırtınası Pazar günü gerçekleştirilen KAYINÇOLAR – GOODFELLAS takımları arasındaki final müsabakası ile tamamlandı.

ŞAMPİYON KAYINÇOLAR

Tam bir heyecan fırtınası şeklinde geçen ve seyredenlerin hop oturup hop kalktığı son saniyeye kadar nefes nefese geçen final müsabakası KAYINÇOLAR takımının 37-35 üstünlüğü ile sona erdi. Şampiyon olan Çağlar Kolbaşı, Mustafa Koltuksuz, Cemal Başeren, Tolga Akçil, Kemal Sarıkaya, Mesut Can Arslan, Mehmet Bayam, Nevzat Kaya’dan oluşan Kayınçolar Takımı’na kupasını Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan takdim etti.

KUPA TÖRENİ

Diğer dereceleri alan Turnuvanın ikincisi GOODFELLAS, Turnuvanın üçüncüsü THE EIGHT MEN, Dostluk Kupası Şampiyonu HANGOVER, Dostluk Kupası İkincisi KİNG BROTHERS, Turnuvanın Sayı Kralı Atıl Bozbıyık, Üçlük Yarışı kazananı Mustafa Yalın, En Değerli Oyuncu (MVP) Tolga Akçil’e kupalarını ve madalyalarını DEGİAD Yönetim Kurulu üyelerinin takdim ettiği gün sonunda turnuva sona ermiş oldu.

Turnuvada kupa alan tüm takımları ve ödül alan tüm oyuncuları tebrik eder;  2021-2022 DESECURE-DEGİAD BASKETBOL TURNUVASI Şampiyonu Kayınçolar Takımını kutlarız.

Turnuvamıza katılan tüm oyunculara, izleyicilere ve sponsorlara teşekkür ederiz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı