REKLAMI GEÇ

224 dekara spor kompleksi

224 dekara spor kompleksi

Gençlik Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, Göveçlik’te 224 dekarlık alan üzerine yapılması planlanan spor kompleksi hakkında bilgi aldı. Komplekste, futbol, voleybol, basketbol sahaları, tenis kortları ve yürüyüş alanları yer alacak.

/ DENİZLİHABER / 23 Ocak 2008 Çarşamba, 01:00

Gençlik Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay ve Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Babacan, Pamukkale Üniversitesi’nin düzenlediği Fahri Doktora ve Akademik Yükseltme Töreni’ne katılmak için geldiği Denizli’de, Valilik ve Denizli Belediyesi’nin kentteki spora yönelik yatırımlarını gezdi.

Genel Müdürü Atalay ve Genel Müdür Yardımcısı Babacan’a, Denizli Valisi Hasan Canpolat, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, daire müdürleri ve çok sayıda protokol üyesi eşlik etti.

İlk olarak Denizli Belediyesi’nin 2500 seyircilik, uluslararası turnuvalara ev sahipliği yapabilecek kapasitedeki, olimpik ölçülere sahip Dokuzkavaklar Spor Salonu gezildi. Başkan Zeybekci, burada Atalay ve Babacan’a belediyenin spor salonu ve kentteki spor aktivitelerine yönelik diğer çalışmaları hakkında bilgi verdi. Daha sonra, Denizlispor Stadı’na geçilerek burada yapılması düşünülen düzenlemeler, yerinde incelendi.

Genel Müdür Atalay ve beraberindekiler, incelemelerin ardından Denizli Valiliği’ne geçti. Valilikte, Göveçlik Beldesi’nde 224 dekar alan üzerine yapılması planlanan ve proje çalışmaları yürütülen spor kompleksi hakkında bilgi verildi. Komplekste, futbol, voleybol, basketbol sahaları, tenis kortları ve yürüyüş alanları yer alacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı