REKLAMI GEÇ

Akan güven tazeledi

Akan güven tazeledi

Denizli Gençlik Spor Kulübü’nün, olağanüstü genel kurulunda, Başkan Nevruz Akan, yeni dönem için güvenoyu verdi. Akan “Başarılarımız devam edecek” diyerek üyelerine teşekkür etti.

/ DENİZLİHABER / 30 Nisan 2009 Perşembe, 00:00

Denizli Gençlik Spor Kulübü’nün Mola Cafe’de gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulunda, kulüp üyeleri Nevruz Akan’a güvenoyu vererek yeni dönem için başkanlık yetkisi verdi. Genel kurula, Vali Yardımcısı Kemal Özgün, Gençlik Spor İl Müdürlüğü Şube başkanları ve personeli ile çok sayıda üye katıldı. Her zaman spor için çalışanların yanında olduklarını belirten Vali Yardımcısı Kemal Özgün “Denizli’de sporun yaygınlaşması, gelişmesi ve özellikle genç nesillere yayılması için çalışan herkesin yanındayız. Gençlik Spor Kulübümüz de sporun gelişmesine ve yaygınlaşmasına büyük hizmet veren bir kulübümüzdür. Bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyorum” dedi.

Yapılan seçimlerin ardından tekrar başkanlığa seçilen Gençlik Spor Kulübü Başkanı Nevruz Akan daha büyük projeler ve çalışmalar ile Denizli’de her branşın gelişmesine katkıda bulunacaklarını belirterek “Kulübümüz yönetim kurulu olarak göreve geldiğimiz günden itibaren yapmış olduğumuz çalışmalarla gençleri sportif, sosyal ve kültürel faaliyetlere yönlendirerek boş zamanlarını olumlu ve faydalı bir şekilde değerlendirmelerine imkan verilmiştir. Maddi imkanlarımız dahilinde sportif sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunmak daha çok gencimizin bu alanlarda aktif olarak bulunmalarını sağlamak için derneğimizin bütçesini en iyi şekilde kullanmaya çaba harcamıştır. Toplanan gelirleri bir bütünlük içinde hiçbir spor branşına ayırım yapmadan en iyi şekilde paylaştırılarak değerlendirilmiş ve bunun sonucu olarak da birçok branşta liglere katılma imkanı sağlanmıştır” dedi. Akan, “Bu çerçevede basketbol, hentbol, voleybol, satranç, güreş, masa tenisi, yüzme, briç, badminton, bowling, okçuluk ve gençlik faaliyetlerinden halk oyunları ile Türk halk müziği faaliyetleri yapılmış, gençlik eğitim seminerlerine iştirak edilmiş, kulüp takımlarımıza ihtiyacı olan spor malzemeleri zamanında tedarik edilmiştir. Bundan sonrada bu başarılarımız artarak devam edecek yeni projelerimiz ile her branşta daha geniş katılımlı müsabakalar yapacağız. Bize destek veren herkese teşekkür ederim” dedi.

Kulübün yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu Asil : Nevruz Akan, Yusuf Danışman, Cavidan Kılıç, Bora Özdağ, Gencay Çetin.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı