REKLAMI GEÇ

Amatörlere yardım

Amatörlere yardım

Denizli İl Özel İdaresi, Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’na (ASKF) bağlı 17 spor branşında faaliyet gösteren spor kulüplerine 151 bin YTL değerinde spor malzemesi yardımı yaptı.

/ DENİZLİHABER / 17 Eylül 2008 Çarşamba, 00:00

Vali Recep Yazıcıoğlu Kapalı Spor Salonu’nda malzemelerin kulüplere teslimi dolayısıyla bir tören yapıldı. Törene Vali Yavuz Erkmen, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Yüceliş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu, Gençlik Spor İl Müdür Vekili Ayvaz Polat, AKSF Başkanı Feyyaz Ceşen, daire müdürleri ve kulüplerin temsilcileri katıldı.  Gençlik Spor İl Müdür Vekili Ayvaz Polat törende yaptığı konuşmada, İl Özel İdaresi’nin spora yaptığı yardımın Denizli’de sporun daha da gelişmesine ve gençlerin spor faaliyetlerini daha da arttırmalarına yardımcı olacağını söyledi. İl Genel Meclisi Başkanı Osman Yüceliş de konuşmasında, spor deyince yalnızca futbolun akla geldiğini, ancak bunun böyle hatırlanmasının yanlış olduğunu, futbol dışında da birçok spor branşı olduğunu ve bu spor branşlarına amatör seviyede destek vermek için İl Genel Meclisi olarak üzerlerine düşeni yaptıklarını söyledi.

< ?XML:NAMESPACE PREFIX = O />

ASKF (Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu) Başkanı Feyyaz Ceşen, “Çocukların ve gençlerin boş zamanlarını sosyal ve kültürel etkinliklerin yanı sıra, amatör ve profesyonel spora yönlendirmek amacıyla kurulan ve tamamen gönüllülük ilkesine dayalı,  fair play politikası yürüten, ekonomik anlamda büyük sıkıntılar yaşayarak varlıklarını sürdürmeye çalışan amatör spor kulüplerimize siz değerli yöneticilerimizin verdiği destekten dolayı sizlere sporcularımız adına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Vali Yavuz Erkmen, sporun gelişmesinde amatör spor kulüplerinin çok büyük bir araç olduğunu ifade ederek, “Bu kulüplerimizin çalışmalarına İl Özel İdaresi kaynaklarından küçük de olsa bir katkıda bulunduk. Bu malzeme yardımı kulüplerimizin ihtiyaçlarını giderme konusunda katkı sağlayacaktır. Tüm sporcu arkadaşlarımıza ve kulüp başkanlarımıza çağrıda bulunuyorum; mücadelemizi centilmenlik kuralları içerisinde verelim. Denizli’nin adının spor camiasında olumsuz örneklerle anılmasını istemeyiz. Bazı ilçelerimizde spor salonları yok. Bu ilçelerimizde bazı okullarımızın bünyesinde spor salonları oluşturma çalışmalarına önümüzdeki yıldan itibaren başlayacağız. Oluşturulacak salonlardan vatandaşlarımız da yararlanabilecek. Amatör sporcularımıza bu malzemelerin kazandırılması konusunda emeği geçen tüm arkadaşlarımızı kutluyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından salonda hazır bulunan amatör spor kulüplerinin temsilcilerine malzemeleri Vali Erkmen tarafından teslim edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı