REKLAMI GEÇ

Amatörlerin isim hakkı satılacak

Amatörlerin isim hakkı satılacak

Sponsorluk yasası çerçevesinde Denizli’de ki amatör liglerin isim hakkı satılacak. Elde edilecek gelirler, amatör kulüpler için yatırımlarda kullanılacak.

/ DENİZLİHABER / 6 Haziran 2008 Cuma, 00:00

Yaklaşan ASKF seçimleri öncesinde ilçe gezilerini sürdüren Başkan adayı Feyyaz Ceşen, Tavas’taamatör kulüplerin temsilcileri ile biraya geldi. Sunar Pide salonunda ki yemekli toplantıda, amatörler isteklerini ve sorunlarını sıraladılar. Tavas yöresindeki sahaların bakımsızlığından yakınan amatörler, takımlarını çalıştıracak belgeli antranör bulamadıklarını da dile getirdiler. Antrenörlere bir iki günlük kurs sonrası belge verilmesinin sakıncalı olduğunu belirten amatörler, kursa giden antranör adaylarına ilçelerde ve merkezde yaz spor okullarında görev almadan belgelerinin verilmemesi gerektiğini hatırlattılar.

Başkan adayı Feyyaz Ceşen, Süper Lig, 1 . ve 2. Amatör küme’nin isim haklarını satacaklarını açıkladı. Daha önce Cinkaya Süper ligi olarak isim hakkını sattıklarını ve Türkiye’de bir ilki başardıklarını hatırlatan Ceşen, elde edilecek gelirleri amatörlerin menfaatleri için kullanacaklarını açıkladı. Denizli genelinde 28 çim 23 toprak saha olduğunu belirten Ceşen, sahaları tek tek dolaşıp sorunları yerinde tespit edeceklerini söyledi. Milli Eğitim Müdürlüğü ile diyaloglarının çok iyi olduğunu vurgulayan Ceşen, ilçelerde futbol okullarının bölgelere ayrılarak açılması gerektiğini savundu.

Urkay’da katıldı

Tavas ilçesindeki toplantıya kulislerde aday olacağı ya da liste çıkaracağı konuşulan Konakspor Başkanı Süleyman Urkay’da katıldı. Urkay ile Ceşen’in samimi diyalogları dikkat çekti.Dün öğleden sonra Buldan ve Güney ilçeleri ile Yenicekent beldesine giden Başkan Ceşen, destek istedi. Buldan Belediye eski Başkanı Temel Başbuğ ile öğle yemeğinde biraraya gelen Ceşen, Buldanspor ile ilgili sorunları ve çalışmaları konuştular. Buldanspor olarak Ceşen’e destek olacakları sözünü veren Başbuğ, yeni oluşacak yönetimde bir görev verilmesi halinde seve seve çalışabileceğini belirtti. Yeni Güney ilçesinde Kulüp başkanı Saim Tokat ve yöneticiler, ilk kez Güney’de ASKF Başkan adayını gördüklerini belirterek, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Zemini mükemmel olan Güney ilçe stadını da kulüp yöneticileri ile gezen Ceşen, stadı örnek hale getirenlere teşekkür etti. Yenicekent Belediye Başkanı ve kulüp başkanının da ayrı ayrı ziyaret eden Ceşen, gördüğü ilgi karşısında mutlu oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı