REKLAMI GEÇ

ANE ve Vakıfbank yarı finalde

ANE ve Vakıfbank yarı finalde

Hentbol Yıldızlar Grup Müsabakaları Denizli’ de yapıldı. Denizli Vakıfbank İlköğretim Okulu bayan takımı ve Ahmet Nuri Erikoğlu İlköğretim Okulu erkek takımı gruplarını ilk sırada bitirerek hem birincilik kupasının sahibi oldu, hem de il dışında yapılacak olan yarı final müsabakalarında Denizli’yi temsil etmeye hak kazandı.

/ DENİZLİHABER / 16 Nisan 2012 Pazartesi, 16:59

DENİZLİHABER

Spor Genel Müdürlüğü Okul Spor Faaliyetleri 2012 yılı faaliyet programında yer alan Hentbol Yıldızlar Grup Müsabakaları Denizli’de yapıldı. Denizli Hasan Güngör Spor Salonunda yapılan Grup Müsabakalarına 8 ilden 16 takım katıldı. 224 sporcunun mücadele ettiği organizasyon sorunsuz bir şekilde noktalandı.

Denizli takımlarından; Vakıfbank İlköğretim Okulu bayan takımı ve Ahmet Nuri Erikoğlu İlköğretim Okulu erkek takımı gruplarını ilk sırada bitirerek hem birincilik kupasının sahibi oldu, hem de il dışında yapılacak olan yarı final müsabakalarında Denizli’yi temsil etmeye hak kazandı.

Yıldız Erkekler Kategorisinde; Denizli Ahmet Nuri Erikoğlu İlköğretim Okulu B Grubunda birinci ve Muğla Ortaca Özel Özalp İlköğretim Okulu A Grubunda birinci oldu. Aydın Ticaret Odası İlköğretim Okulu ise Play Off maçında karşılaştığı Antalya Serik Özel Akdeniz Yükseliş İlköğretim Okulunu yenerek yarı final müsabakalarında mücadele etmeye hak kazandı.

Yıldız Kız Kategorisinde; Denizli Vakıfbank İlköğretim Okulu A Grubunu birinci, Uşak Uğur Serdaroğlu İlköğretim Okulu B Grubunu birinci olarak tamamladı. Muğla Yalıkavak Neşe Doğan İlköğretim Okulu ise Play Off maçında karşılaştığı Isparta Ali Haydar Albayrak İlköğretim Okulunu mağlup ederek yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Yapılan ödül töreniyle sporculara madalyaları takımlara ise kupaları verildi. 112 madalyanın yanı sıra 8 kupanın dağıtıldığı organizasyonda sporculara madalyalarını; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri A. Haluk Tuncay ve Tayfun Güven, Hentbol Federasyonu Gözlemcileri Okan Baygan ve Mehmet Aydın, Okul Sporları İl Temsilcisi Mustafa Bayrakçı ile Hentbol İl Temsilcisi Göksel Erdoğan verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı