REKLAMI GEÇ

Atletler, Pamukkale’de koşacak

Atletler, Pamukkale’de koşacak

Balkan Dağ Koşusu Milli Takım Seçmesi, Pamukkale’de 25 Nisan Cumartesi günü yapılacak.

/ DENİZLİHABER / 24 Nisan 2009 Cuma, 00:00

Balkan Dağ Koşusu Milli Takım Seçmesi (Pamukkale Dağ Koşusu Türkiye Şampiyonası Statüsü), 25 Nisan Cumartesi günü Pamukkale’de yapılacak. Seçmeler için Denizli’ye gelen Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet Terzi, Vali Vekili Mehmet Çapraz’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Denizli Gençlik Spor İl Müdürü Ayvaz Polat ve Türkiye Atletizm Federasyonu Dağ Koşuları Koordinatörü ve Denizli Atletizm İl Temsilcisi Bülent Şenkibar da hazır bulundu.

Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet Terzi, Denizli Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün Denizli’de daha çok spor yarışmaları düzenleme çabası içerisinde olduğunu ve federasyon olarak da bu çalışmalara destek verdiklerini ifade etti. Terzi, “Pamukkale’de düzenlenecek olan yarış ulusal bir yarış. Biz bu yarışmayı uluslararası seviyeye taşımak için çaba sarf ediyoruz. Uluslararası bir yarış olan Balkan Dağ Koşusu organizasyonunun Denizli’de düzenlenmesi için çalışacağız” diye konuştu.

Vali Vekili Mehmet Çapraz, Denizli’nin uluslararası bir spor organizasyonunu karşılayacak imkan ve güce sahip olduğunu ve bu tip bir organizasyonun kendilerini çok mutlu edeceğini ifade ederek, “Sayın Valimiz de bu tür faaliyetleri desteklemektedirler. İnşallah en iyi sonucu alırız” dedi.

Pamukkale Dağ Koşusu Türkiye Şampiyonası Statüsü (Balkan Dağ Koşusu Milli Takım Seçmesi) Pamukkale Kasabası’nda gerçekleştirilecek ve üç branşta koşular yapılacak. Büyük Erkekler Yarışması’nın parkuru (13 bin 200m), Büyük Bayanlar ve Genç Erkekler Yarışması’nın parkuru (8 bin 800m) ve Genç Bayanlar Yarışması’nın parkuru (4 bin 500m) inişli-çıkışlı çimen, toprak zemin, taşlı patika yolda ve merdiven turlu olacak.

           

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı