REKLAMI GEÇ

Badmintonda minik heyecan

Badmintonda minik heyecan

Badminton miniklerde 50 erkek ve 31 kız sporcunun katıldığı müsabakalara öğrenci velileri de yoğun ilgi gösterdi.

/ DENİZLİHABER / 2 Haziran 2012 Cumartesi, 13:39

Badminton Federasyonu İl Temsilciliğinin 2012 yılı faaliyet programında yer alan Anaokulu, Kreş ve 1. Sınıflar İl Birinciliği son buldu.

Havanın açık olmasını fırsat bilen miniklerin yoğun ilgi gösterdiği müsabakalar şenlik havasında geçti. Minik raketlerin neşeli tavırlar sergilediği organizasyonda sporcu velilerinin heyecanları gözlerinden okunuyordu. Müsabakalar, balon sektirme, top taşıma ve top sektirme kategorilerinde gerçekleştirildi.

Anaokullu erkekler balon sektirmede; Atakan Karabağ birinci, Utku Aycan ikinci, Görkem Aslan ile Mustafa Tahta üçüncü oldu. Bayanlarda ise; Celin Doğramacı birinci, K. Seval Tuna ikinci, Ayşe Biricik ile Sümeyye Akçetin üçüncü oldu.

1. Sınıf erkekler balon sektirmede; Melih Görgüç birinci, Kutay Uç ikinci, Mustafa Baran ile Murathan Paşa üçüncü oldu. Bayanlarda ise Sevdegül Solak birinci, Melisa Barınduk ikinci, Tuğbanur Demirayak ile Buse Evgin üçüncü oldu.

Top taşıma anaokullu kızlarda; Ayşe Biricik birinci, Neslihan Ayaztepe ikinci, Ayşe Bayram ile K. Seval Tuna üçüncü oldu. Erkeklerde ise; Mustafa Tahta birinci, Burak Himmetli ikinci, Boran Kaya ile Utku Aycan üçüncü oldu.

Top taşıma 1. sınıf erkeklerde; Alperen Cengiz birinci, Z. Barış Anılır ikinci, Mustafa Baran ile Aytekin Can üçüncü oldu. Bayanlarda ise; Sevdegül Solak birinci, İrem Tezcan ikinci, Sezin Büyük ile Buse Evgin üçüncü oldu.

Anaokullu kızlar top sektirmede; Tuba Aslan birinci, Ceylin Doğramacı ikinci, K. Seval Tuna ile Ayşe Bayram üçüncü oldu. Erkeklerde ise; Burak Himmetli birinci, Baran Kaya ikinci, Görkem ile Utku Aycan üçüncü oldu.

Top sektirme 1. sınıf bayanlarda; Ayşegül Keçelioğlu birinci, Sevdegül Solak ikinci, Tubanur Demirayak ile Buse Evgin üçüncü oldu. Erkeklerde ise; Mustafa Baran birinci, Murathan Paşa ikinci, Melih Görgüç ile Alperen Peynirci üçüncü oldu.

Badminton Federasyonu İl Temsilcisi Abdulkadir Sarıyer “Burada geleceğin başarılı sporcularının temellerini atıyoruz. Spor sevdalısı, spor kültürüne sahip bir toplum oluşturmak için elimizden geleni yapıyoruz.” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı