REKLAMI GEÇ

BAL maçlarına izin çıktı

BAL maçlarına izin çıktı

Denizli İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi, BAL ligi maçlarının önünü açan karar aldı. BAL Ligi maçlarına katılacak sporcu ve diğer ilgililerin sokağa çıkma kısıtlamasına denk gelen günlerde muaf olmalarına karar verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Haziran 2021 Cuma, 13:50

Denizli İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi, Vali Ali Fuat Atik başkanlığında toplanarak BAL Ligi maçlarına ilişkin karar aldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığının ilgili yazıları ile Bölgesel Amatör Lig (BAL) müsabakalarının yapılacağı günlerin Türkiye Futbol Federasyonunun 07.06.2021 tarih ve 1046 sayılı yazısı ile belirlendiğinin ifade edildiği meclis kararında, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından belirlenen program dahilinde haziran ayı boyunca seyircisiz olarak gerçekleştirilecek 2020-2021 sezonu Bölgesel Amatör Lig (BAL) Grup müsabakalarına katılacak takımlarının yönetici, sporcu, antrenör ve diğer görevlilerinin, muafiyetin nedeni ve buna bağlı olarak zamanı ve güzergâhı ile uyumlu olmak kaydıyla, müsabakaların sokağa çıkma kısıtlama sürelerine denk gelmesi durumunda sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olması kararı verildi.

Müsabaka programının şehirlerarası seyahati zorunlu kılması durumunda da şehirlerarası seyahat kısıtlamasından muaf olacaklar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı