REKLAMI GEÇ

“Başarı için önce hedef belirleyin”

“Başarı için önce hedef belirleyin”

Denizli Gençlik Spor Kulübü’nün davetlisi olarak ilimize gelen Olimpiyat Şampiyonu Milli Güreşçi Mehmet Akif Pirim sporcular ile bir araya gelerek anılarını ve tecrübelerini paylaştı.

/ DENİZLİHABER / 14 Nisan 2008 Pazartesi, 00:00

Denizli Gençlik Spor Kulübü tarafından sporcuların tecrübeli isimler ile tanışması ve bilgi alması için ilimize davet edilen Güreş Olimpiyatlarında Dünya birincisi olan Milli Güreşçimiz Mehmet Akif Pirim Denizlili sporcular ile bir araya geldi. Denizli Gençlik Spor Kulübü Başkanı Nevruz Akan tarafından ilimize davet edilen Mehmet Akif Pirim ilk olarak Gençlik Spor Kulübü bünyesindeki branşlar ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Alt yapıya önem veriyoruz

Her branşta Denizli’nin başarılı olması için özellikle altyapı çalışmalarına önem verdiklerini belirten Nevruz Akan öncelikli olarak sporcu yetiştireceklerini söyledi. Ata sporumuzu güreş içinde önemli projelere imza atacaklarını belirten Akan “ Gençlik Spor Kulübümüz bünyesinde bulunan bütün branşlarımızı canlandırıp Denizlimize başarılar kazandıracağız. Bunlar zamanla olacak ama bizim öncelikli hedefimiz alt yapımızı sağlam kurmak. Geleceğin başarılarını ilimize getirecek genç sporcular yetiştirmek. Bu anlamda özellikle spor yapmak için maddi manevi imkânı olmayan çocuklarımızı Gençlik Spor Kulübümüze kazandıracağız. Bu sporcularımıza sadece fiziki çalışma değil moral ve tecrübede kazandırmak istiyoruz. Bu anlamda Milli Güreşçimiz Mehmet Akif Pirim’i sporcularımız ile buluşturduk ve faaliyetlerimiz hakkında bilgi verdik” diye konuştu.

Önce hedef koyun

Sporcular ile bir araya gelen Mehmet Akif Pirim yaptığı incelemeler sonrası Servergazi Lisesi Güreş Takımının konuğu oldu. Söyleşi genç güreşçilere öğütler veren Milli Güreşçi Mehmet Akif Pirim öğrencilerin sorularını da cevaplayarak anılarını anlattı. Başarının kazanılması için önce hedeflerin belirlenmesine dikkat çeken Pirim “ Ben spor hayatım boyunca önce hedefimi belirledim sonra daha çok çalışmak için gayret ettim. Çünkü hedefin yoksa ne için çalıştığının ne kadar çalıştığının önemi yoktur. Sizler zamanla hedeflerinizi büyütüp daha çok çalışacaksınız. Önce inanın ve hedefinizi belirleyin. Gerisi çalışmakla gelir. Ata sporumuzu güreşin yaygınlaşması ve yeni nesillere de öğretilmesi için çalışmalarınızı da yapın” dedi.

Konuşmalardan sonra öğrencilere Gençlik Spor Kulübü tsört’ü dağıtan Prim’e Gençlik Spor Kulübü Başkanı Nevruz Akan çalışmalarından dolayı plaket verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı