REKLAMI GEÇ

Başarılı sporcular ödüllendirildi

Başarılı sporcular ödüllendirildi

Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, 30 dalda, 74 sporcu, 33 çalıştırıcı ve 50 okul takımına, ulusal ve uluslararası müsabakalarda elde ettikleri başarılar nedeniyle, ödül verildi.

/ DENİZLİHABER / 17 Nisan 2009 Cuma, 00:00

Merkez Spor Salonu’nda düzenlenen törene, Vali Yavuz Erkmen, Vali Yardımcısı Kemal Özgün, Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Osman Zolan, Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Ayvaz Polat, Daire Müdürleri, sporcular, öğretmenler ve aileler katıldı.

Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Ayvaz Polat, azimli ve kararlı yapılan çalışmaların ardından başarının elde edildiğini, bir sporcunun da başarı grafiğinin küçük yaşta başladığını söyledi. Ödül almaya hak kazanan 6 sporcunun, Milli Takım kampında olduğu için gelemediğini ifade eden Polat, bu sporcuların ulusal ve uluslararası müsabakalarda ilimizin adını duyurduğunu, müdürlük olarak her dalda sporcu yetiştirmek için tesisleri ile yardımcı olmaya devam edeceklerini vurguladı. Vali Yavuz Erkmen, sporda önemli olanın en üstte yer almak olduğunu, centilmence ve spor kuralları içinde en iyinin yapılması gerektiğini söyleyerek, “Sporcularımız Denizli’yi en iyi şekilde temsil ettiler. Denizlispor da, Türkiye Futbol Federasyonu’nun belirlediği centilmenlik sıralamasında en başlarda yer alıyor. Tüm sporculara ve kulüplerimize teşekkür ediyorum. Başarıların devamı için bizler de desteklerimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından, 30 dalda, 74 sporcu, 33 çalıştırıcı ve 50 okul takıma, ulusal ve uluslararası müsabakalarda elde ettikleri başarılar nedeniyle altın, madalya, kupa ve spor malzemeleri ile ödülleri, Vali Yavuz Erkmen ve diğer protokol üyeleri tarafından verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı