REKLAMI GEÇ

Bereketlispor şampiyonluk kupasını aldı

Bereketlispor şampiyonluk kupasını aldı

2022 – 2023 Sezonu U15 Metin HÜYÜK Ligi’nde şampiyonluğunu ilan eden Bereketli Spor kupasını aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Mayıs 2023 Salı, 16:38

Bereketli Spor bu sezona damgasını vurmaya devam ediyor. Denizli’de düzenlenen bütün lig müsabakalarında Play Off oynayan, U16 Ligi’nde şampiyon olan Bereketlispor 17 Mayıs Çarşamba günü oynanan maç sonrasında U15 Metin Hüyük Ligi’nde de A grubunu lider olarak tamamlayarak şampiyonluğunu ilan etti.

Denizli’nin altyapı liglerinde başarılı kulüplerinden olan Bereketli Spor; futbol, voleybol, hentbol, jimnastik, kickboks gibi birçok spor branşında eğitim vermekte olup bu yıl özellikle futbol branşında tüm yaş kategorilerinde adından sıklıkla söz ettirmeye devam ediyor. Futbol branşında tüm yaş kategorilerinde Play Off müsabakaları oynayan Bereketli Spor U16 ve U15 liglerinde şampiyon olarak başarılı bir sezon geçiriyor.

U15 Ligini namağlup tamamlayan Bereketli Spor şampiyonluk kupasını düzenlenen törenle birlikte aldı. Kupa töreni sonrası konuşan Bereketlispor Kulübü Başkanı Ömer Sarıkaya, “Kulüp olarak bugünkü başarılar bizler için tesadüf değildir. Gerek sporcularımız gerekse teknik ekibimiz sezon boyunca azim ve özveriyle çalışmalarını sürdürdüler. Bugün olduğu gibi lig sonunda gelen şampiyonluklar tüm futbolcularımızın ve teknik ekibimizin emeklerinin karşılığıdır. Camia olarak hepimiz bu şampiyonlukları hak ettik. Bu yola çıkarken ilimizdeki tüm çocuklarımızın hayatlarında sporun olmasını, onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı ve hayatlarına dokunmayı kendimize misyon olarak belirledik. Bizler Denizli futbolu ve çocuklarımız için çalışmaya ve doğruları yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Bereketli Spor U15 takımı Haziran ayında düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası’nda ilimizi temsil edecek.

Yorumlar

güneycabbar   -  Bağlantı 2 Haziran 2023, 10:21

iyi günler iyi yayınlar dilerim dokuzkavaklarspor yöneticisi olarak cok zor şartlarda yapıyoruz bu işleri işçi kesiminin yoğun olduğu bir bölgede çocuklarından para almadan yapıyoruz bu işleri ama basında hiç yer alamıyoruz…sıkıntımız bu saygılar..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı