REKLAMI GEÇ

BOZKURT SPOR LİSESİ, İLK MAÇINI 3-0 KAYBETTİ

BOZKURT SPOR LİSESİ, İLK MAÇINI 3-0 KAYBETTİ

Bozkurt Spor Lisesi Spor Kulübü Bayan Futbol Takımı, Bayanlar 1. Ligi’ne yükselme çeyrek final ilk maçında, İzmit Belediyespor’a 3-0 yenildi.

/ DENİZLİHABER / 22 Nisan 2011 Cuma, 17:52

Denizli’nin tek bayan futbol takımı olan Bozkurt Spor Lisesi Spor Kulübü, Bayanlar Bölgesel Ligi Ege Grubu’nda şampiyon olduktan sonra, Bayanlar 1. Ligi’ne yükselme müsabakalarına hak kazanmıştı. Play-off maçları oynayan Bozkurt Spor Lisesi, 2. Lig Temsilcisi İzmit Belediyespor’a 3-0 yenildi.

İzmit Avni Kalkavan Stadı’nda oynanan maçın ilk yarısını, ev sahibi takım 1-0 önde kapadı. İkinci yarı kalesinde, 2 gol daha gören Bozkurtspor Lisesi Spor Kulübü, sahadan 3-0 yenik ayrılarak, Cumartesi günü Denizli’de oynanacak olan rövanş maçı öncesi turu zora soktu. Antrenör ve Beden Eğitimi Öğretmeni Talat Çelik, tecrübesizliklerin kurbanı olduklarını belirterek, “Defanstaki kişisel hatalarla maçı verdik. Kalecimiz çok iyi bir maç çıkardı ve farklı yenilmemizi önledi. Onlar 2. Lig’de biz Bölgesel Lig’de… Tecrübe farkı çok büyük ve açıkça ortaya çıkıyor. 23 Nisan 2011 Cumartesi günü oynayacağımız karşılaşmada, zoru başarmaya ve yarı finale çıkmaya çalışacağız’ dedi. Saraçoğlu Stadı’ndaki karşılaşma saat 13.00’de başlayacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı